Annestine Kibech

Annestine Kibech Hansen

Mit navn er Annestine og jeg er født i 2001 (og er en kæmpe kage elsker)
Jeg bor sammen med min mor, far, min hund og vores heste på en gård i Mariager. Heste har altid været en stor del af mit liv. Jeg fik allerede min første pony i dåbsgave og efterhånden som jeg blev ældre blev min interesse for ridning større og større. I en alder af 6 år begyndte jeg at få træning på Kongsdal Rideklub af Hans Ley, som den dag i dag stadig er min træner.

Jeg har altid været meget perfektionsnistisk og stædig og går op i de mindste detaljer, og hvis tingene ikke lykkes for mig så bliver jeg ved indtil de gør – og hvis tingene ikke fungere er det noget som virkelig kan irriterer mig. For mig er ridning er ikke blot en “normal” sport som fodbold. Det er en livsstil som indebærer så meget mere end kun medaljer og trofæer. Der er glæder, skuffelser og ikke mindst helt unikke venskaber. Denne sport kræver også en kæmpe opbakning fra mine forældre og intet at dette ville være muligt uden dem
Ja, det er en individuel sport, men i motorsport har bilen også brug for en mekaniker osv. På den måde har jeg også et helt team bag mig, som altid står klar ved min side.

Udover heste bruger jeg også en masse tid på min skole. Til dagligt går jeg på Handelsgymnasiet i 2.g, på linjen Global Studies som er en engelsksproget linje. Jeg har altid gået meget op i min skole og at få højre karakter, hvilket også er nødvendigt med den høje fraværs procent jeg har.
Selvom jeg har en meget travl hverdag i modsætning til mange andre unge på min alder, så har jeg dog stadig tid til at tilbringe tid med mine fantastiske venner og have en masse sjov – alt er ikke kun hest og hård træning.

 • Født: 8. juni 2001
 • Mariager
 • Tradium Handelsgymnasium
 • Træner: René Fredslund
 • NM hold pony - Sølv
  NM pony - sølv
  NM pony - guld
  DM pony - sølv
  Deltagelse ved pony EM 2016 og 2017
  Placeringer til CSI***
  3. plads 140 cm
  5. plads Grand Prix World Cup Herning 2018