Astrid Svenstrup

Astrid Svenstrup

Mit navn er Astrid Svenstrup. Jeg er født og opvokset på en gård i Nordjylland. Som 9-årig fik jeg en ældre 3’er pony, som nægtede at springe højere end LD. Herefter fik jeg nogle ponyer, som kunne indfri min drøm om at springe højere. To af mine bedste ponyer har min mor selv avlet. Det samme gælder for mine to springheste.

Særligt i de seneste par år har jeg virkelig fået øjnene op for, hvor givende arbejdet er med de unge heste. Jeg elsker at lære hestene alt det basale og se dem udvikle sig hver eneste dag, man er på ryggen af dem. Takket være Stutteri Volstrup har jeg som noget helt særligt fået mulighe-den for at uddanne på to meget talentfulde unghingste, Congstar og Cornet Senjor Ask.

Mine to egne springheste har jeg også selv uddannet og sprunget op til 145 cm. Sammen med min bedste hest Diamante har jeg været en del af bruttotruppen for U21 i to år og deltaget i me-sterskaber og Nations Cup.

Selvom det hele ofte handler om at opnå resultater og forbedre både hest og rytter, så går det hele ikke kun op i ridning. Jeg sætter stor pris på at bruge tid sammen med mine venner og fami-lie. Nu har jeg snart haft to sabbatår, som jeg har brugt på hestene og arbejde. Til sommer flytter jeg til Aalborg og starter på uddannelse samtidig med, at jeg fortsætter med ridning.