Cecilie Nathalie Schack Lord

Mit navn er Cecilie Nathalie Schack Lord. Jeg er opvokset på en lille gård i Nordsjælland i en by kaldet Lynge. Begge mine forældre har redet en smule, da de var yngre, og det faldt mig derfor nært at begynde at ride i en meget tidlig alder.

Allerede i en alder af 7 år, satte jeg mig et mål om at ride DM. Jeg er meget perfektionistisk og et stort konkurrencemenneske. Jeg stiller derfor store krav til mig selv, men jeg har altid satset mere på udvikling frem for resultater.

Jeg har i løbet af 2018 haft redet en del mindre. Både fordi jeg var ved at afslutte gymnasiet, men også fordi jeg har været igennem en øjenoperation. I løbet af sommeren er jeg kommet i gang igen, og jeg træner til dagligt på vores nabos faciliteter, Stutsborg Rideskole.

Jeg synes det er enormt vigtigt, at jeg selv er i god form, for at jeg bedre kan præstere. Jeg prøver derfor at træne ved siden af ridningen. Derudover cykler jeg på Mountainbike i fritiden med min far. Jeg har gennem akademiet fået min egen kostplan, så jeg får den rigtige mængde energi.

Jeg er meget taknemmelig for at være en del af akademiet, da det er igennem dem, at jeg nu er så heldig at ride springtræning ved Maria og Bjørn.  Jeg ser frem til en fortsat udvikling inden for ridesporten samt et godt samarbejde med Firkløverets Springakademi.

 • Født: 1. juni 1999
 • Lynge
 • Student 2018 - Allerød Gymnasium
  Team Danmark
 • Træner: Maria og Bjørn
 • Forbillede: Marcus Ehning
  Livret: Sushi
 • Sjællandsmesterskab Junior 2015 - guld
  Placeringer i 130/135/140
  Flere placeringer ved internationale stævner