Cristoffer Nerving Møllekær

Mit navn er Cristoffer Møllekær. Jeg har redet siden jeg var 10 år gammel, hvor jeg startede på rideskole. Efter et års tid fik jeg min første pony, som jeg startede med at få privatundervisning på. 

Efter et år med egen pony, kom der flere ponyer til samlingen. Disse ponyer har jeg selv uddannet. Jeg har som ponyrytter haft adskillige placeringer i både ind og udland. Succesen er fortsat som hesterytter. Allerede i mit første år som juniorrytter vandt jeg guld ved NM for hold. Senere samme år vandt jeg B-finalen ved EM  

Det der kendetegner mig som rytter, er at jeg får 150% ud af alle de ponyer/ heste, jeg har redet. Jeg går selv som rytter meget op i, at hesten får alt den tid den skal til at udvikle sig i en positiv retning, hvor der hele tiden er plads til, at hesten kan lære af de forskelige situationer, man byder dem. 

Min dagligdag består i at ride og arbejde i stalden. Derudover underviser jeg også en del ved siden af, hvilket jeg er meget glad for. Jeg elsker at kunne være med til at udvikle en ekvipage samt at være med til at lave resultater med ekvipagen.

Cristoffer har på nuværende tidspunkt orlov fra akademiet pga. ophold i udlandet.