Emma Toft Heilesen

Jeg kommer fra Tornby i Vendsyssel. Interessen for heste og ridning har jeg fra mine forældre der altid har haft heste på gården. Jeg har derfor også redet, lige så længe jeg kan huske. Siden 2016 har jeg boet i Aalborg, hvor jeg læser på Aalborg Universitet. 

Som youngrider har jeg haft mange gode resultater sammen med min tidligere tophest Carissa. Hun fik desværre en skade i 2016, som satte en stopper for hendes karriere på springbanerne. Hun fungerer derfor i dag som avlshoppe hjemme hos mine forældre, så forhåbentlig kan hun lave nogle gode heste til fremtiden. 

I 2017 indgik jeg samarbejde med avlerparret JM. Hansen og AM. Grubbe, som driver stutteriet ”Hip-Hop”. Jeg er meget taknemmelig for mit samarbejde med stutteri Hip-hop, der giver mig muligheden for at uddanne en hest af høj kvalitet. 

Jeg uddanner heste og rider salgsheste for forskellige avlere rundt omkring, således at jeg hele tiden har mindst 3 heste i træning ved siden af studierne. For mig er et godt netværk og de rigtige kontakter nøgleordet for at udvikle mig indenfor denne branche, hvor jeg som ”almindelig person” ikke har uanede økonomiske midler til at gå ud og købe heste. Gennem tiden har jeg uddannet mange heste til M-niveau, inden de er blevet solgt.

Jeg er sponsoreret af St. Hippolyt, som laver hestefoder af meget høj kvalitet, der sikrer at mine heste er dækket ind på alle punkter således, at de får de optimale betingelser for at kunne præstere og udvikle sig efter planen. 

Jeg er altid åben for nye samarbejdsaftaler, så sidder du derude med unge kvalitetsheste, som blot mangler en rytter til at varetage deres uddannelse, så tag gerne fat i mig. Det er mit mål at blive selvstændig med en salgs- og uddannelsesstald for springheste. 

Jeg er meget taknemmelig for at være en del af Firkløveret Springakademi, der er med til at fastholde min motivation og give mig redskaberne til, hvordan dette kan blive muligt for mig.

  • Født: 5. august 1994
  • Aalborg
  • Læser erhvervsøkonomi på Aalborg Universitet
  • Træner: Daniel Cassøe
  • DM indendørs 4. plads 2014
    DM 8. plads 2015