Ida Mundberg Hansen

Jeg er 25 år gammel og bor til daglig på en gård med min familie. Gården hedder Engtoft og ligger 10 km syd for Køge. Sammen med min lillesøster, Mie Mundberg, haft med heste at gøre siden vi var helt små. Det skyldes, at mine forældre købte Engtoft og startede en hestepension og rideskole.

Jeg har redet en masse nationale og internationale stævner på både ponyer og heste. Jeg har boet to år i Irland, hvor jeg var ansat som rytter i en stald. Her fik jeg en masse erfaring og uddannelse indenfor hesteverdenen. Derudover deltog jeg i mange stævner med heste i alle aldre. 

Til hverdag går jeg på RUC og læser bachelor i HA Erhvervsøkonomi. Derudover driver jeg Mundberg Horses sammen med min søster. Her rider, uddanner og sælger jeg både ponyer og heste, og så har jeg bevæget mig ind på et nyt område: avl af konkurrenceheste. Det har været en stor succes. Denne succes skyldes især akademiets hjælpsomhed med god professionel vejledning, og deres visioner om at bringe ryttere og avlere tættere sammen. 

Jeg konkurrerer på heste i forskellige aldrer, og jeg har mange flere ungheste på vej. Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer. Jeg vil fortsætte med at uddanne heste og ungheste, udvikle mig som rytter og på sigt deltage i mesterskaber i både ind- og udland. 

Fun fact: Det er måske ikke alle der ved det, men det kommer de til nu. Før jeg starter en klasse til et stævne skal jeg altid have en frugtkiks og en brikjuice præcis én time før

  • Født: 29. juni 1993
  • Køge
  • Læser HA på RUC
  • Træner: Lars Bak Andersen og Wesley Ryan