Isabel Jasmin Kristoffersen

Jeg har siden jeg var seks år gammel haft en stor passion for branchen. Så man kan vist roligt sige, at mine allerbedste venner i hverdagen er hestene, om end det er mine egne eller heste som jeg har tilknyttet af forskellige årsager. 

Personligt er jeg, spørg selv mine omgivelser, en meget strukturet og ansvarsbevidst person. Jeg nyder at hverdagen er organiseret, så jeg kan planlægge mine dage for den enkle hest. Jeg tror helligt på, at hvis man formår at læse hesten og dække de givne behov for den enkelte, vil man igennem tilridningen eller træningen kunne opnå de mest optimale resultater. 

Selvfølgelig er jeg dybt interesseret i hestens kost men ligeså min egen! I mange år tog jeg fra det ene stævne til det andet, hvortil jeg hurtigt fik tankstations mad som favorit! Men alderen har selvfølgelig lært mig, at hestene ikke alene skal have fyldtgørende og nærende kost – det skal jeg selvfølgelig også. Man løber ikke langt på literen ved at spise en hotdog. 

Til hverdag driver jeg Dalbogaard Equestrian, som jeg lægger den tid i som det kræver, med stor engagement. På samme adresse bor jeg også med min familie. Det er også her jeg modtager træning fra Andreas Kùnnemann, som er et samarbejde jeg værdsætter meget. 

På Dalbogaard Equestrian tilbyder jeg tilridning og ridning af både ungheste og salgsheste. Jeg sætter stor værdi i at tilpasse og justere ridningen til hver enkelt hest, så samarbejdet mellem rytter og hest er optimalt. Ligeså sætter jeg stor ære i at værne om hestene og deres dagligdag. Udover dette, tilbyder jeg også springundervisning på alle niveauer.

  • Født: 26. september 1993
  • Køge
  • Student 2012 - Køge Handelsskole
  • Træner: Andreas Künnemann
  • Deltagelse ved flere nationale og internationale stævner, DM, NM og EM