Jessica Toelstang

Mit navn er Jessica og jeg er født i 1997. Jeg har redet siden jeg var 2 år gammel. Jeg startede mit første springstævne, da jeg var 4 år, efter jeg havde stjålet min storebrors pony. Lige siden er det gået stærkt. Jeg red mit første internationale stævne, da jeg var 7 år, og jeg vandt min første sølvmedalje til DM, da jeg var 9 år. Det er siden blevet til 12 guldmedaljer ved DM individuelt og hold. 

Jeg har deltaget i utallige nationale og internationale mesterskaber. Igennem min tid som pony- og hesterytter har jeg opnået mange personlige mål. Et af mine helt store mål var at deltage i alle de EM jeg kunne komme til, og det har derved lykkedes mig at ride EM 9 gange, hvor det er blevet til 2 bronzemedaljer. Jeg har derudover også mange placeringer i internationale og nationale klasser i alt fra 130 cm til 150 cm. 

Som senior er målet at komme til at deltage i nations cups, og derved ride mig til en plads på holdet der bliver sendt afsted for at repræsenterer Danmark til diverse mesterskaber. Til dagligt rider jeg hjemme på mine forældres gård. Jeg har de sidste 4 år redet heste for Paul Schockemöhle, hvilket er en utrolig spænende mulighed at have fået. I 2016 fik jeg min studentereksamen efter at have læst på HHX finanslinje.