Josephine Bøgh

D. 2 marts 1999 om morgenen blev jeg født på Næstved sygehus. 6-7 år senere startede jeg med at ride og fire år efter kom den første pony ind i familien. Derefter tog det ene stævne det andet, alt imens vi udvidede vores flotte samling af ponyer og mængden af rosetter og erfaring blev større og større.

Hvis ikke jeg lige sidder på en hest kan man måske finde mig på landevejen. Jeg løbetræner gerne 3-4 gange om ugen og har tidligere løbet halvmaraton – senest i september 2018.

For mig er det så fedt og det mest fantastiske at være en del af en så speciel sport. En sport hvor man i samarbejde med en hest på omkring 500kg klarer de mest imponerende forhindringer, og man opnår meget mere end bare resultater og medaljer. Det er ikke kun en sport. Det er en livsstil fyldt med glæder, skuffelser og mest af alt en passion for heste. 

I 2015 blev jeg en del af firkløveret Springakademi, hvilket jeg er utrolig glad for. Det giver mange af os unge ryttere erfaring, viden og træning vi ikke havde mulighed for og mest af alt giver det os muligheden for at gøre det ekstra ud af vores passion, som mange af os elsker og brænder for.

Hver enkel hest i min stald har sin egen styrke og personlige kvalitet. Jeg syntes derfor at de fleste af de heste jeg har er den bedste på hver deres måde. Jeg mener det vigtigste du kan gøre er at tro på dem.

Min drøm er at levere et godt resultat ved OL og bare i det hele taget få lov til at repræsentere Danmark i diverse senior Nations cups og mesterskaber.