Michelle Linde Westergaard

Jeg hedder Michelle, er 24 år og bor i Aalborg sammen med min kæreste. Jeg studerer erhvervsøkonomi og får min bachelor til sommer 2019. Udover mit studie og min ridning, har jeg et studiejob hos virksomheden Agito Medical. 

Mine heste står på mine forældres ejendom kun få kilometer fra min lejlighed. På nuværende tidspunkt har vi 15-årige Serafina, som er min gode gamle top-hest. Hun har givet mig mange internationale young rider Grand Prix oplevelser og medalje ved henholdsvis young rider DM og NM. Derudover har vi en 5-års, Carlota Van De Helle, som kom til stalden i foråret 2018. Og så har vi min gode gamle Webster Lady, som går med føl på grund af en skade. Webster har jeg haft i 8 år, og hun har været en fantastisk lærehest for mig i alle årene. 

Jeg elsker at arbejde med unge heste, så jeg havde i en periode en 4- og 5- års i ridning for en super god avler, Lene Ibsen. Det var to fantastiske heste at arbejde med, og det er noget, som jeg synes, man lærer rigtig meget af som rytter.

Min dagligdag går på at balancere mit studie- og arbejdsliv med mit rytterliv. Det er ikke altid nemt, men jeg kunne godt tænke mig, når jeg er færdig med mit studie, at bruge mere tid på at ride og tage til stævner. Jeg brugte meget tid hos Stall Bengtsson og Kristoffersen i Tyskland efter min gymnasietid, og det var fantastisk at være i hesteverdenens centrum i så lang tid.

Jeg er et meget socialt menneske og kan virkelig godt lide at tage til koncerter med mine venner. Derudover elsker jeg en god filmaften med masser af popcorn.

 • Født: 12. august 1994
 • Aalborg
 • Læser erhvervsøkonomi
 • Træner: Bo Bak Andersen
 • DM Junior 2012 - placeret
  DM YR 2013 - sølv
  NM YR hold 2013 - sølv
  DM YR 2014 - placeret