Mie Mundberg Hansen

Mit navn er Mie og jeg bor i Køge. Min familie bor på en stor gård 10 km syd for Køge, hvor jeg har mine heste og min foretning. Her har min storesøster, Ida Mundberg, og jeg selv haft med heste at gøre siden barnsben. Begejstringen for hesteverdenen og konkurrencen der medfølger voksede kun mere og mere, da jeg som 9-årig vandt mit første distriktmesterskab på min første pony: Engtoft’s Mr. Butterfly. Og herefter har der været fart over feltet.

Jeg driver nu, sammen med min søster, Mundberg Horses hvor vi rider, uddanner og sælger alle typer ponyer og heste. Jeg har lige siden 2008 haft ponyer og heste i kommission for private, og derudover underviser jeg også en masse talentfulde børn. 

På nuværende tidspunkt er min bedste konkurrencehest Hanne aka. Gangnam Style, som jeg har vundet flere 140cm klasser med, og vi er nu på vej til 150cm klasserne. Det at være med i Springakademiet har betydet, at jeg har modtaget professional undervisning, fået fantastiske sponsorer der kan hjælpe med mine drømme og ikke mindst har akademiet forstærket båndet til mine rytterkolleger/venner. 

Fun fact: Til hverdag bor jeg med min kæreste Nicolai, I Køge centrum, som er ved at uddanne sig til ejendomsmægler. Når han er færdiguddannet og rig, sponsorerer han forhåbentlig et par heste til vores team. Vi kalder ham Bolig-Brikner.