Nadia Siesbye Suhr

Jeg hedder Nadia Siesbye Suhr. Jeg har sammen med min familie konceptet Luxury Horses – horses for generations. Luxury Horses er navnet fordi vores heste er nogle luksusdyr. Vi har 17 heste hjemme og opvarter dem hele døgnet rundt. 

En stor del af min familie har redet. Der kan bl.a. nævnes: Lis Hartel sølv medalje til OL 2 gange i dressur, Per Siesbye danmarksmester 6 gange i springning, Torben Suhr danmarksmester 2 gange og deltaget ved EM i springning, Mik Arndt Jensen redet S i military og Nicole Siesbye redet S klasser i spring og senere i dressur også. Derfor Luxury Horses – Horses for generations. 

Som juniorrytter havde jeg to fantastiske heste, Calderon og Lorenzo. På disse to vandt jeg Baltic cup finalerne to år i træk, red DM og deltog ved NM. I mine youngrider år var jeg bosat i Belgien. Her trænede jeg med verdensprofiler som Nelson Pessoa og Rodrigo Pessoa og selvfølgelig Torben Suhr. 

De seneste fire år har jeg redet i Danmark sammen med min familie og fået et skub med min egen karriere. Vi har købt nogle heste i forskellige niveauer bla. Ups Nørreris købte vi som 5 års og blev placeret ved springchampionatet til JBK senere har hun haft placeringer i næsten alle youngsterture vi har deltaget i som 6 og 7 års. Ginger Van Het Elkenhof var min speedhest og havde altid top placeringer med hjem ved nationale og internationale klasser i 130cm. Nu er hun sat i fol med Mundberg’s Sandrino Boy. 

Django købte jeg som 7 års dengang gik han 125 og nu, 3 år senere, har vi deltaget i flere 145 klasser og DM for seniorer. Despina N er min uslebne diamant. Hun har så meget talent og når hun får lidt mere rutine tror jeg på hun bliver min nye tophest. Seneste køb vi har gjort er avlshingsten Kløvergårds Dirty Dancer, han er klart min bedste hest til dato. Dirty betyder utrolig meget for mig og jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer. Vi har deltaget ved Falsterbo Horseshow, i diverse youngsterture, UVM og er igen i år på bruttoholdet til UVM for 6 års heste. 

Derudover red jeg i år unghestechampionatet for 5 års heste til Herning Hingstekåring på hingsten K2 Django som var en ekstra speciel oplevelse da jeg kun red på hesten til stævner ellers blev den trænet af ejeren Mikkel Fredrich, vi opnåede en 5 plads og idag er hesten solgt til Belgien. 

Alle de heste jeg har med at gøre betyder noget for mig, jeg går meget op i den enkelte hest og bliver som regel hurtig gode venner med dem, da jeg ALTID har godbidder i lommen. Derudover kan jeg bedst lide selv at have det sidste touch når der bliver sadlet op, jeg lægger altid sadlen frem inden jeg sætter mig op. Udover min egen ridning kører jeg ud og træner og underviser andres heste. I er velkomne til at kontakte mig hvis i ønsker en snak om netop jeres hest i forhold til dens uddannelse i springning og et evt samarbejde. 

  • Født: 21. juli 1993
  • København
  • Træner: Nicole Siesbye