Sia Freck Kolby

Jeg er en glad og frisk pige som elsker god kage, grøntsager og lakrids! jeg blev født på Luciadag i 1999. Jeg bor på en mindre gård i Manderup ved Slangerup. Her har vi en mindre stald med dejlige faciliteter til hestene. Jeg har en kæmpe familie og i alt 6 søskende. 

Mit mål med ridningen er at udnytte det fulde potentiale af de heste, som jeg rider, uanset hvilket niveau det er på. Jeg elsker at arbejde med de unge heste og mærke deres udvikling. Det har jeg gjort lige siden jeg/min familie selv avlede og uddannede en springpony, hvor vi vandt både 5 og 6 års championatet.

I 2017 blev min hest Vinzenta M mor til 2 føl: Frecks Zizenta Blue og Frecks Special M. Dem kan jeg ikke vente med at komme igang med!

Jeg rider flere andres heste fast flere gange om ugen, og jeg tager også heste hjem i ridning. Hestene betyder meget i mit liv. Det har altid været en kæmpe del af mig. Jeg har i 2018 fået trailerkort, og jeg kan selv suse rundt til stævner. 

I det daglige er jeg et udpræget A-menneske. Når jeg ikke bruger tid på hestene, styrketræning, skolen eller noget helt andet, så arbejder jeg i Søris Gårdbutik og hos Sannes Kaffe.

  • Født: 13. december 1999
  • Manderup, Slangerup
  • Hillerød Handelsskole (Team Danmark)
  • Træner: Kenneth Ernst
  • Deltagelse ved internationale stævner