Signe Mathilde Pedersen

Mit navn er Signe. Sammen med mine forældre, bor jeg på en gård i Hillerød. Her har vi har hestene hjemme og egne træningsfaciliteter. Når jeg en sjælden gang ikke leger med heste, er jeg i gang med en kandidatuddannelse på Copenhagen Business School. Derudover har jeg et studiejob, som skal finansiere at jeg leger med heste – hvilket man ikke behøver en kandidatuddannelse for at vide, at det regnestykke altid ender i minus.

Jeg har haft min egen pony siden jeg var 9 år gammel og har altid været motiveret af konkurrencerne. Gennem tiden har jeg deltaget i utallige Baltic Cup og S-klasser på pony, samt FEI stævner og S* på hest.

I de senere år har jeg fokuseret mere på at uddanne unge heste, frem for at starte de store klasser. I 2014 købte vi vores første helt rå unghest af Linus Camitz, en hoppe som i 2018 blev A-hest i en alder af bare 7 år.

Over tiden er flere unge heste kommet til og i dag består min stald af 4 unge heste. Jeg er blevet bidt af at arbejde med og videreuddanne unge heste, da der ikke findes noget mere motiverende eller tilfredstillende, som at uddanne en hest fra helt rå til de store konkurrencebaner.

Ingen heste er ens, og især med de unge heste, har man brug for forskellige input, ideer og gode råd til den videre træning. Her har Springakademiet været en stor hjælp, i form af træningssamlinger og clinics med forskellige trænere, i både spring og dressur.

  • Født: 26. marts 2002
  • Hillerød
  • Studerer på CBS
  • Træner: Spring: Thomas Dresler - Dressur: Maria Fresner