IMG_1168

Helt fantastisk: Henrik Ankarcrona underviser til clinic hos Firkløverets Springakademi

I marts måned byder Firkløverets Springakademi velkommen til endnu en springclinic på Barthahus. Og denne gang har vi en kæmpe oplevelse til både vores ryttere og publikum: den svenske landstræner Henrik Ankarcrona kommer og varetager undervisningen. Clinicen afholdes fredag den 22. marts og lørdag den 23. marts med gratis adgang for publikum.

En fantastisk og lærerig oplevelse for alle

Der er lagt i ovnen til to helt exceptionelle dage, når Henrik Ankarcrona helt ekstraordinært svinger forbi Kokkedal i Nordsjælland og deler ud af hans mangeårige erfaring.

Når Henrik underviser akademiets ryttere, vil der være åbent for publikum. Alle – store som små – får derfor mulighed for at lytte og kigge med, når Henrik underviser akademiets ryttere.

Det går skide godt for svenskerne

Siden det svenske landshold fik Henrik Ankarcrona som landstræner, har de hevet medaljer hjem til flere store stævner. En succes som vi får lov til at snuse til under vores næste clinic.

Det svenske landshold vandt sølv ved WEG i Tryon 2018 med Henrik Ankarcrona i spidsen. Ved EM i Göteborg 2017 blev det til hele to medaljer: sølv for hold og en individuel guldmedalje til Peder Fredricson.

EM 2017 Göteborg Foto: Horsenews.dk

Gratis for publikum

Arrangementet finder sted den 22. og 23. marts 2019 på Barthahus Ridecenter i Kokkedal. Det vil være gratis for publikum begge dage. Derudover vil det være muligt at købe varme drikke. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en spændende dag i selskab med akademiets ryttere og Henrik Ankarcrona.

Fredag 22. marts 2019: Clinic for akademiets U25 ryttere.

Lørdag 23. marts 2019: Clinic for akademiets junior -og ungryttere.

Programmet vil blive offentliggjort i dagene op til.

Barthahus Ridecenter
Fredtoftevej 1
2980 Kokkedal
22. marts og 23. marts 2019
Tidspunkt vil blive offentliggjort senere

Arrangementet er gratis for publikum

Ved sidste clinic havde vi tre super gode dage. Maria Gretzer og Bjørn Carlsson underviste junior -og ungrytterne mens landstræner Bo K. Møller underviste U25 rytterne. Se her vores video fra sidste clinic.

Del nyheden

Vores hovedsponsorer