Fødsesldag
3. marts 1995
Hjemby
Asferg v. Randers
Uddannelse
Bachelor i Sports Management 2018
Arbejde
Trænere
Morten Bennetsen, samt akademiets trænere
Fun fact
Indtil jeg var 10 år, turde jeg ikke springe på en hest, og ville hellere spille fodbold
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Annika Lorentsen

Jeg har altid haft heste, da min mor som ung red military og derfor har givet interessen videre til mig. Min første pony var en hvid shetlandspony ved navn Pucky, som jeg fik utallige rideture på fra før jeg kunne gå og som gav mig glæden til heste. Jeg begyndte først for alvor at springe da jeg var 10 år, og siden har min passion for springsporten udviklet sig. Jeg red mange klub- og distriktsstævner på pony, og først da jeg skiftede til hest, begyndte jeg at ride lands- og internationale stævner på heste, jeg selv har uddannet.

I dag har jeg redet tom. 140 cm klasser for heste, deltaget ved CSIOY og op til CSI3* internationale stævner, og opnået placeringer i både ind- og udland. Jeg drømmer om at blive endnu bedre, og mit mål er, at jeg en dag kan ride S-klasser. 

Foruden interessen for springning, er jeg også interesseret i avl, og jeg er så småt begyndt at avle i Dansk Varmblodsregi. Jeg er rigtig glad for at være en del af akademiet, da jeg her får god inspiration til min træning, værktøjer jeg kan bruge i dagligdagen, sparring med andre ryttere og indblik i hele hestebranchen, indenfor både avl til sport. 

Jeg driver min egen virksomhed, AKL Creative Content Creation, hvor jeg laver tekster og markedsføring for andre virksomheder og private. Jeg har i en årrække skrevet for Ridehesten, som også fortsat er en af mine kunder. Mit arbejde byder desuden på pressearbejde ved forskellige ridesportsarrangementer, herunder Bækgaarden Horse Festival og VM i Herning 2022, og så tager jeg af og til en hest i træning hjemme på min egen gård. 

Resultater

Placeret internationalt:
CSI Drammen Spring Tour, Norge
CSI Neumünster, Holstenhallen, Tyskland
CSI Baltica Tour, Ciecocinko, Polen
CSI JBK Horse Shows, Danmark
CSI Sentower Park, Belgien

Nationalt:
Placeret i et utal af M-klasser
Vundet medaljer ved distriktsmesterskab for hold og individuelt
Placeret ved hold DM