Fødsesldag
19. september 1999
Hjemby
Gilleleje
Uddannelse
Hillerød Handelsskole
Arbejde
Trænere
Træner: Eric Smiley
Fun fact
Jeg boksetræner 1-2 gange om ugen for at holde mig i form udover ridning
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Jade Schlichting

Jeg er militaryrytter og har været så heldig at springakademiet har ville inkludere mig i deres fantastiske træningsmuligheder. Jeg er 19 år og bor i Gilleleje, hvor jeg har mine heste opstaldet derhjemme. Jeg fik min første pony før jeg blev født, så man kan næste sige jeg har redet fra jeg blev født. Jeg var faktisk Danmarks yngste military rytter da jeg var 5 år. Military har altid været en del af mit liv. Jeg havde også en periode hvor jeg testede springverden af, men Military til tragte mig stadigvæk mere. Jeg har været på ponylandsholdet fra 2013 – 2015 på 2 forskellige ponyer, samt landsholdet for Juniorer og Unge Ryttere fra 2016. 

Jeg har i øjeblikket to dejlige heste, Bakkegaardens Bellami og Tirs Luckyson, samt 2 dejlig ungheste. Det er mit andet år som ung rytter, men jeg fik min første hest i 2014. I 2015 var jeg med på eliteholdet på min gamle hest, Cooper, og det opkommende hold på Luckyson. Jeg har siden optaget en plads på landsholdet med Luckyson. Jeg har 110% støtte fra min fantastiske forældre som køre land og rige rundt for at jeg kan komme til stævner, og fantastiske undervisere. Jeg har boet i Sverige i et år, hvor jeg havde muligheden for at træne Piia Pantsu, hvilket gør at jeg også kan lidt svensk.

Jeg har et citat, der går “work until your idols becomes your rivals”, og det er det jeg træner efter, hvilket også betyder at jeg træner til jeg får det resultat jeg går efter. Min største drøm er at blive en af de bedste. Mit nuværende mål er at ride de olympiske lege i 2024. Jeg har i 2018 debuteret i min første 3* og vandt Kallehavegårds CCI2**, derudover red jeg EM, hvor jeg endte som bedste dansker.

Resultater