26. august 2002
Gentofte
Øregård Gymnasium - Team Danmark
Træner: Lars Terkildsen

NM hold 2017 - guld
NM 2017 - 6. plads
DM 2014 - 2017 - placeringer
Placeringer ved internationale stævner

Louise Engelsted

Mit navn er Louise Engelsted og jeg bor i Gentofte, med mine forældre og mine to brødre. Jeg har mine heste opstaldet på Holte Rideklub. Jeg rider M-niveau på mine heste til stævner. Til dagligt går jeg i skole på Øregård gymnasium. Her går jeg i en Team Danmark klasse.

Jeg startede som 4-årig på rideskolen i Gentofte. Derefter red jeg nogle parter, og fik min egen 3’er pony som 9-årig. Denne pony gav mig en masse gode ture, både i hverdagen og til stævner, så jeg blev mere ambitiøs med min ridning, og jeg fik derfor flere ponyer i løbet af de senere år. I 2018 fik jeg to heste. Samme år solgte vi de sidste ponyer.

Jeg bruger rigtig meget tid med mine heste både til hverdag og til stævner. Jeg har en plan for min træning hver dag, men for mig er det sociale også meget vigtigt. Jeg er derfor rigtig glad for at stå opstaldet på Holte Rideklub, da jeg har en masse veninder, som jeg ser og rider med hver dag. Udover træningen, elsker jeg at tage ud i skoven med mine veninder på en lang galoptur, eller springe over nogle grene på vejen.