Vores trænere

Det kendte svenske makkerpar Maria Gretzer og Björn Carlsson er tilknyttet Firkløverets Springakademi, og de træner akademiets ryttere.

Maria Gretzer har tre gange deltaget ved OL i ridebanespringning og flere gange ved EM og VM for Sverige. Hun er et ikon for mange springryttere. Maria har formået at gøre sin drøm til virkelighed. Det har hun gjort ved selvstændigt at skabe sig et liv med springsport på højeste niveau. Mange af springakademiets ryttere ønsker sig det samme, og Maria ved, at der skal meget mere end talent til for at nå sine mål.

De egenskaber har det svenske Seniorlandshold i springning nydt stor glæde af med hende som kaptajn gennem 15 år.

Björn Carlsson har ledet det svenske Junior og Young Rider landshold gennem mange år. Björn er A-træner i springning, ligesom hans kone Maria, og international A-banebygger. Hans evner som banebygger sikrer, at træningen altid er udfordrende og lærerrig for akademiets ryttere.

De er begge passionerede undervisere, og der er specielt dedikeret til arbejdet med unge mennesker.

Klik på billedet herunder og læs om Maria Gretzer som person og om hendes mange fantastiske resultater i international springsport. Artiklen er fra Ridehesten september 2015.