43388403_723353868016055_4686082419726483456_o

Akademiet byder nye ryttere velkommen

I forbindelse med de sidste par clinics, har der været ryttere til prøveridning i junior/youngrider-truppen, samt U25-truppen. Det har ført til optagelse af Mette Askham, Laura Rask Christensen, Sara Spåbæk Johansen, Emma Pietta Schou og Cecilie König.


Firkløverets Springakademi har fået vokseværk, og det gælder ikke kun i forhold til den nye seniortrup, men også i de andre trupper, hvor der netop er optaget fem nye ryttere.

De fem nye ryttere har alle været til prøveridning, hvor de har givet et godt indtryk og derfor har vi valgt at byde dem alle velkommen. Rytterne fortæller alle, at de er glade for at blive en del af akademiet. Sara Spåbæk, som er optaget i U25-truppen fortæller, at hun tror på, at det er en god mulighed for at forbedre sig som rytter:

– Jeg glæder mig rigtig meget til de kommende clinics, da jeg synes det var meget lærerigt og inspirerende sidste gang. Jeg glæder mig også meget til det sammenhold, som der er i akademiet. Jeg er glad for at være blevet en del af akademiet, fordi det er en super god mulighed for at blive en bedre rytter. Her får jeg nogle andre øjne på min ridning, og jeg er sikker på, at jeg kan få nogle værktøjer med hjem, som jeg kan træne videre på.

De øvrige fire ryttere er alle optaget i junior/youngrider-truppen, og Laura Rask Christensen, som er en af de nye ryttere, glæder sig over at få et fælleskab med andre ryttere, som står i samme situation som hun selv gør.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at være sammen med nogle, der har det præcis som mig. Her tænker jeg i forhold til at være ung, være i gang med en uddannelse og samtidig have ridningen som en elitesport ved siden af. Det gør det hele lidt nemmere, når man har nogle at snakke med, som forstår en 100 procent, fortæller Laura og fortsætter:

– Jeg har i lang tid ønsket at søge ind i akademiet, men der har hele tiden været noget i vejen, der gjorde, at jeg ikke kunne. Da jeg så endelige havde alle ting i orden for at søge ind, gjorde jeg det med det samme. Jeg blev virkelig glad, da jeg fik besked om, at jeg var optaget. Akademiet er noget helt specielt, der er rigtig god undervisning, søde mennesker at omgås med og en masse ny viden og sparringspartnere. Det kan helt klart hjælpe mig i min sport. Det er også fedt at have nogle ude til stævnerne, som man altid kan spørge og snakke med.

Emma Pietta Schou er meget enig med de andre, for selvom hun allerede har flere dygtige trænere, så tror hun på, at hun kan lære endnu mere af akademiets trænere. 

– For mig betyder det meget at være en del af Firkløveret. Jeg håber, at jeg kan rykke mig endnu mere og at det kan være en hjælp til at nå mine mål. Selvom jeg føler mig beriget med mine trænere Shannon Ketterle og Sarah Kroman, så er det en stor fornøjelse at have flere dygtige folk omkring en. Der er mange kompetente mennesker indover, så der er enorm stor mulighed for vidensdeling både ryttere imellem, men også med fagfolk og kostvejleder. 

Vi glæder os meget til at se alle vores ryttere, både nye og gamle, til clinics i 2022, hvor vi fortsat vil have fokus på sammenhold og læring.

Del nyheden

Vores hovedsponsorer