Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>

Firkløverets avlerklub

Firkløveret Springakademi har valgt at starte en avlerklub for at skabe en helhed mellem Danmarks springhesteavlere og akademiets ryttere. Akademiets avlerklub er en selvstændig afdeling, som under navnet Firkløverets Avlerklub, vil kunne deltage ved akademiets clinic mm., og på den måde lære akademiets ryttere at kende og sparre med hinanden avlere og ryttere imellem.

Baggrund

Firkløverets Springakademi blev grundlagt da fire entusiastiske hestemennesker mente, at der var uudnyttet potentiale i den danske springsport. Siden har akademiet udviklet sig, og i dag er omkring 60 ryttere optaget i akademiet, hvor de får mulighed for kompetent træning og sparring med fagpersoner, fra forskellige virksomheder, og hinanden. For at skabe en helhed, har akademiet besluttet sig for at starte Firkløverets Avlerklub, som under et selvstændigt navn, vil samarbejde med Firkløverets Springakademi. På den måde håber personerne bag akademiet, at skabe et netværk mellem akademiets ryttere og de mange dygtige springhesteavlere, der er i Danmark.

Mål for Firkløverets Avlerklub

Kort sagt er målet, at skabe et fuldendt springheste netværk, hvor både ryttere, trænere og avlere har mulighed for at mødes ved Firkløverets Springakademis samlinger. Avlerklubben i sig selv har til formål at samle Danmark springhesteavlere, så de kan sparre med hinanden og sammen opleve akademiets arbejde med talentfulde springryttere. Ved avlerklubbens deltagelse i Firkløverets Springakademis samlinger, er målet at skabe et værdifuldt sammenspil mellem ryttere og avlere, og forhåbentligt kan det føre til samarbejder mellem parterne til glæde for alle.

Fordele som del af Firkløverets Avlerklub

Når man er en del af Firkløverets Avlerklub, bliver man en del af en klub, som samarbejder med Firkløverets Springakademi. Det betyder: 

Sådan bliver du en del af Avlerklubben

Alle springhesteavlere kan deltage. Prisen for deltagelse første år er 1.000 kroner pr. person, mens det herefter koster 500 kroner årligt. Prisen for familie deltagelse (2 personer) er første år 1.500 kroner, mens det herefter koster 750 kroner årligt.

Inkluderet i første års pris er en klubjakke, oprettelse af profil på Firkløverets hjemmeside og gratis deltagelse i clinics som nævnt i fordelene ovenfor. Prisen de efterfølgende år dækker vedligeholdelse af profil på Firkløverets hjemmeside og gratis deltagelse i clinics det pågældende år. Hvis man som en del af avlerklubben deltager i Firkløverets Springakademis arrangementer, må man forvente udgifter til forplejning.

Prisen dækker for deltagelse i avlerklubben fra 1. april til 31. marts og der kompenseres ikke for tilmelding midt i en periode.

Du kan blive en del af Firkløverets Avlerklub HER.

Avlere i Firkløverets Avlerklub