Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>

Springakademiets trænere

Firkløverets Springakademis trænere er alle kompetente undervisere, som selv har haft stor succes i sporten. Det er vigtigt, at vores trænere har stor erfaring og formår at videreformidle deres egen erfaring og videreudvikle vores ryttere. Vi er rigtig glade for det trænerteam vi har samlet, og I kan læse mere om de forskellige træner på siderne herunder.

Maria Gretzer og Björn Carlsson

Den kendte svenske trænerduo Maria Gretzer og Björn Carlsson står i spidsen for akademiets trænerteam, og det er Maria og Björns træningsprincipper der trænes efter. Maria har selv stor erfaring, og hun har blandt andet deltaget ved OL hele tre gange, samt ved EM og VM.

Maria er et ikon for mange springryttere, og hun har igennem 15 år tidligere været kaptajn for det svenske seniorlandshold. Sammen med sin mand Björn udgør hun et særdeles kompetent trænerteam, som sammen kan undervise akademiets ryttere til perfektion.

Björn har ligeledes stor erfaring med undervisning, hvor han har ledet det svenske junior- og ungrytterhold gennem mange år. Björn er desuden uddannet A-banebygger, ligesom både Maria og Björn er A-trænere.

Sammen er de passionerede omkring at videregive deres viden, og de udgør et stor kapacitet for Firkløverets Springakademi.

Sandra Carlsson