Sponsorer

Tak

Tak er et fattigt ord. Men et ord vi ikke kan sige nok. Tak til vores fantastiske sponsorer for den hjælp i yder til akademiet og vores dygtige ryttere.

Hovedsponsorer

Equipe Saddles er et firma der tegnes af Familien Ankarcrona fra Skåne ud fra Stall Ankarcrona. De importerer italienske kvalitets sadler til sportsudøvere  indenfor alle hestesportsgrene, og står for at forhandle disse produkter i Norden. I Sverige vinder EQUIPE sadler mere og mere indpas hos topryttere – en udvikling som Familien Ankarcrona også gerne ser i danmark. Firmaet sponserer gerne unge talentfulde ryttere og derfor har de valgt at sponsere Firkløveret.

Zibrasport er din adgang til alt det bedste fra din yndlingssportsgren. Vi tilbyder et online community af blogs, podcasts, dokumentarer, interviews, fora og meget mere – alt sammen med det formål at give dig et helstøbt sportsunivers.

EquiFirst er- takket være den danske direktør Karina Josefsen – Akademiets nye hoved- og fodersponsor.

EquiFirst gør et stort nummer ud af at levere en kvalitetsfoder til alle heste til alle formål, selvfølgeligt har de et program af foder som er målrettet konkurrenceheste på højt niveau, og derfor er EquiFirst også meget populært mellen Akademiets ryttere.

Karina var tilstede hele dagen og der var fuld aktivitet omkring hendes bord af både ryttere og forældre, der stillede spørgsmål til hendes workshop. Få mere viden om fodring i “Det faglige hjørne” på equifirst.dk hjemmeside.

Sølvsponsorer

Klinikken arbjeder ud fra mottoet: Hesten skal ikke længere transporteres til en klinik. Klinikken kommer til hesten”. Langt de fleste behandlinger kan nemlig sagtens ske ude i staldene til fordel for både hest og ejer. IKEYVET har den nyeste teknologi inden for røntgen, chokbølgebehandling, ultralydsscanning og meget mere. For eksempel tager en blodprøve ikke længere flere dage at analysere. IKEYVET kan levere resultatet med det samme, og hestens behandling kan således hurtigere sættes i gang.
Dansk Varmblod er Danmarks største avlsforbund for rideheste – der avles heste indenfor to dicipliner: Dressurheste og Springheste.

Avlsmålet for springhesten er: En kraftfuld og smidig springning med stor kapacitet og god teknik. Der lægges vægt på en smidig og rummelig galop med god balance. Endvidere lægges der vægt på naturlig forsigtighed, stort mod, overblik og god ridelighed.

Desuden bliver der lagt vægt på, at avlsdyr og konkurrencedyr har en god holdbarhed, høj reproduktionsevne samt er fri for arvelige defekter.

Forbundet lægger vægt på at være innovativt og nytænkende.

Equestrian Stockholm blev grundlagt i 2015 og har i dag et stort udvalg af eksklusivt udstyr til hest og rytter. Udstyret designes med bæredygtighed i tankerne og til at blive brugt i mange år. 

Vi er stolte af at have Equestrian Stockholm med ombord som vores sponsor. De sørger for at vores ryttere og ikke mindst deres heste er klædt flot på til både clinics og stævner. 

Det fynske medicinalfirma ORIFARM, der er ejet af Familien Bøgh-Sørensen. Birgitte og Hans Bøgh Sørensen er meget engageret i Dansk Springsport og deres datter Anne-Charlotte Bøgh Sørensen har været fremme blandt de førende ryttere herhjemme.
Hest & Rytter er eneste ride- og hestefagtidsskrift, hvor samtlige medarbejdere er ride- og hestefolk. Hest & Rytter bliver sendt ud til mange rideklubber under Dansk Ride Forbund. Hest & Rytter udkommer over hele Danmark og Hest & Rytter er overalt – de dækker ridestævner over hele landet, de følger ridehesteavlen tæt, de holder øje med at avlere, ryttere og heste behandles fair og retfærdigt af deres organisationer.

Komenti er et webbureau der tilbyder webdesign og SEO til virksomheder i alle størrelser og brancher. 

Komenti specialisere sig i hjemmesider og webshops i WordPress samt søgemaskineoptimering og SEO tekstforfatning. 

Komenti har lavet denne hjemmeside til Firkløverets Springakademi.

OM Spring er Danmarks mest kendte producent af springforhindringer.

OM -Spring har valgt at sponsorere et spring med Firkløverets logo på ligesom de har udført spring for vores sponsorer St. Hippolyt og Orifarm. Disse kan alle ses ved Firkløverets springclinics.

Allan er en del af firmaet Laursen og Lunderskov Dressage i Lynge.

Allan selv er tidligere elitesportsmand og har intet mindre end 27 mesterskaber bag sig i bl.a. kulgestød og diskoskast. Allans kone Camilla Lunderskov er uddannet berider hos Jørgen Hvenegård, og hun står for deres fælles salgs- og uddannelsestald.

Allan er i dag amatør dressurrytter – med ambitionen at starte Grand Prix. Oprindeligt er han uddannet lærer og i sit professionelle liv arbejder han med udsatte børn. Han ser hvor vigtigt Akademiets arbejde er – navnlig for ryttere som har viljen, modet og evnerne, men som mangler midlerne – derfor vil han gerne støtte Akademiets arbejde.

Supply sponsorer

Lige siden, at Finn Just Jensen etablerede Just Jensen i 1979, har de serviceret kunder med el-installationer i topklasse, hvor fokus altid har været på kvalitet, sikkerhed og service.

For mange mennesker er køb og salg af bolig en vigtig begivenhed, der kræver store overvejelser og betænkningstid. Derfor står vi klar til at føre dig sikkert fra start til slut.

Med 16 års erfaring som ejendomsmægler, heraf 7 år som butikschef i en af de store kædeforretninger, valgte Louise Freck Kolby at starte op som selvstændig, 100 % uafhængig ejendomsmægler med Freck Bolig i april 2014.

Boligkøbere og -sælgere hos Freck Bolig får noget ekstra
Da vi ikke er en del af en kæde, har vi mulighed for at gøre tingene lidt anderledes. Vi skal ikke udarbejde kreditvurderinger eller henvise til banker og forsikringsselskaber, men kan fokusere 100% på din bolig.

Familien Lykke Svendsen ejer Ridecenteret Barthahus i Kokkedal, familien har besluttet at sponsere Firkøverets Springakademi ved at stille deres ridecenter til rådighed, når der er brug for det, fordi Firkløverets Springakademi falder sammen med familiens tanker om at omdanne deres ridecenter til et inspirationssted for springryttere.
LARS GORSKI ´s hjerte brænder for springsporten – han har sans for detaljen og finish i sit arbejde, og af natur er han åben og imødekommende. Lars er i forvejen sponsor for flere springryttere og glæder sig nu til at være en del af Firkløverets Springakademi og håber at kunne være tilstede ved alle Akademiets clinics.
Henrik Bisgaard, der er indehaver af Bisgaard Bageri, har sponseret Firkløverets Springakademi med morgenbrød og brød til frokost og aftensmad lige fra Firkløveret startede i 2015. Henrik er far til springrytter Mille Bisgaard , der nu er senior men som startede i akademiets u25 gruppe, men Henrik har valgt at fortsætte sit sponsorat efter at Mille er blevet senior, fordi han ved Akademiet har brug for hans hjælp.
logo-nyt_100
Margit – også kaldet Magiske Margit – er en meget erfaren hestemassør, der kører over hele landet. Hun ved, hvad der skal til for, at en springhest kan ”performe” på bedste vis. Hun arbejder dagligt med top konkurrenceheste, hun er fast deltager ved de store mesterskaber og hun har ofte ledsaget landsholdshestene i udlandet. I Firkløverets Springakademi er de beæret over, at en kapacitet som Margit har valgt at støtte op om deres projekt, og de glæder sig utroligt meget, til at kunne byde velkommen til Margit ved de fremtidige springclinic.
Magasinet Ridehesten er Danmarks største fagmagasin for ryttere og avlere med et oplag på 15.000 eksemplarer, der med sin dybdegående og faglige indgangsvinkel hver måned går tæt på hesteverdenen. Ridehesten.com er desuden en online nyhedsportal med hesteannoncer og hestefoto database.

Kim Ditrichsen er uddannet cand. Scient i humanistisk og samfundsvidenskabelig idrætsteori og har en master i performance-psykologi. Han har 20 års erfaring som elitetræner, og han har slået sit navn fast ved at stå bag bl.a. svømmere i den absolutte verdenselite. Kim arbejder med mentaltræning, ledelse, personlig udvikling, selvledelse, teamudvikling, karriere, performance strategi og personligbranding. 

Annika Knudsen Lorentsen, som driver markedsførings- og tekstforfatningsfirmaet AKL Creative Content Creation, bidrager til at opdatere og producere indhold til Firkløverets Springakademis hjemmeside og sociale medier.

AKL Creative Content Creation er et konsulentfirma, som laver forskellige opgaver indenfor blandt andet markedsføring og tekstforfatning, for større og mindre virksomheder, såvel som private.

Michael har 25 års erfaring indenfor fysisk træning, og han har trænet sportsudøvere indenfor mange forskellige sportsgrene. Han har bl.a. trænet Viborgs håndbold piger men en profil som Anja Andersen, som i 90erne var med til at hente olympisk guld til de danske håndboldpiger. I sin karriere har Michael også trænet Viborgs førstehold i fodbold og han er daglig træner på Karate og Kickboxing Centeret i Viborg.

Ridesporten er et nyere bekendtskab for Michael, men han har igennem de senere år arbejdet med flere springryttere. Derudover er Michaels datter Marie Schou også springrytter og selvfølgelig sørger Michael for, at hun er fit til de store konkurrencer.

Foto: Maria Schou

Kontakt os

Vil du vide mere om, hvordan du bliver sponsor for akademiet?