Mød vores sponsorer

Uden sponsorer er der intet Springakademi – Vi vil gerne sige et stort tak til vores fantastiske sponsorer for den hjælp i ydervores dygtige ryttere og Springakademiet. Vi har samlet alle vores sponsorer på denne side, før musen hen over sponsorens logo og lær dem bedre at kende. 

Hovedsponsorer

Sølvsponsorer

Dansk Varmblod

Dansk Varmblod er Danmarks største avlsforbund for rideheste – der avles heste indenfor to dicipliner: Dressurheste og Springheste. Avlsmålet for springhesten er: En kraftfuld og smidig springning med stor kapacitet og god teknik. Der lægges vægt på en smidig og rummelig galop med god balance. Endvidere lægges der vægt på naturlig forsigtighed, stort mod, overblik og god ridelighed. Desuden bliver der lagt vægt på, at avlsdyr og konkurrencedyr har en god holdbarhed, høj reproduktionsevne samt er fri for arvelige defekter. Forbundet lægger vægt på at være innovativt og nytænkende.
Læs mere

Hest & Rytter

Hest & Rytter er eneste ride- og hestefagtidsskrift, hvor samtlige medarbejdere er ride- og hestefolk. Hest & Rytter bliver sendt ud til mange rideklubber under Dansk Ride Forbund. Hest & Rytter udkommer over hele Danmark og Hest & Rytter er overalt – de dækker ridestævner over hele landet, de følger ridehesteavlen tæt, de holder øje med at avlere, ryttere og heste behandles fair og retfærdigt af deres organisationer.
Læs mere

OM spring

OM Spring er Danmarks mest kendte producent af springforhindringer. OM -Spring har valgt at sponsorere et spring med Firkløverets logo på ligesom de har udført spring for vores sponsorer St. Hippolyt og Orifarm. Disse kan alle ses ved Firkløverets springclinics.
Læs mere

Laursen og Lunderskov Dressage

Allan er en del af firmaet Laursen og Lunderskov Dressage i Lynge. Allan selv er tidligere elitesportsmand og har intet mindre end 27 mesterskaber bag sig i bl.a. kulgestød og diskoskast. Allans kone Camilla Lunderskov er uddannet berider hos Jørgen Hvenegård, og hun står for deres fælles salgs- og uddannelsestald. Allan er i dag amatør dressurrytter – med ambitionen at starte Grand Prix. Oprindeligt er han uddannet lærer og i sit professionelle liv arbejder han med udsatte børn. Han ser hvor vigtigt Akademiets arbejde er – navnlig for ryttere som har viljen, modet og evnerne, men som mangler midlerne – derfor vil han gerne støtte Akademiets arbejde.
Læs mere

Supply sponsorer

Freck Bolig

For mange mennesker er køb og salg af bolig en vigtig begivenhed, der kræver store overvejelser og betænkningstid. Derfor står vi klar til at føre dig sikkert fra start til slut. Med 16 års erfaring som ejendomsmægler, heraf 7 år som butikschef i en af de store kædeforretninger, valgte Louise Freck Kolby at starte op som selvstændig, 100 % uafhængig ejendomsmægler med Freck Bolig i april 2014. Boligkøbere og -sælgere hos Freck Bolig får noget ekstra Da vi ikke er en del af en kæde, har vi mulighed for at gøre tingene lidt anderledes. Vi skal ikke udarbejde kreditvurderinger eller henvise til banker og forsikringsselskaber, men kan fokusere 100% på din bolig.
Læs mere

Bisgaard Bageri

Henrik Bisgaard, der er indehaver af Bisgaard Bageri, har sponseret Firkløverets Springakademi med morgenbrød og brød til frokost og aftensmad lige fra Firkløveret startede i 2015. Henrik er far til springrytter Mille Bisgaard , der nu er senior men som startede i akademiets u25 gruppe, men Henrik har valgt at fortsætte sit sponsorat efter at Mille er blevet senior, fordi han ved Akademiet har brug for hans hjælp.
Læs mere

AKL Creative Content Creation

Annika Knudsen Lorentsen, som driver markedsførings- og tekstforfatningsfirmaet AKL Creative Content Creation, bidrager til at opdatere og producere indhold til Firkløverets Springakademis hjemmeside og sociale medier. AKL Creative Content Creation er et konsulentfirma, som laver forskellige opgaver indenfor blandt andet markedsføring og tekstforfatning, for større og mindre virksomheder, såvel som private.
Læs mere

Sportsmind

Kim Ditrichsen er uddannet cand. Scient i humanistisk og samfundsvidenskabelig idrætsteori og har en master i performance-psykologi. Han har 20 års erfaring som elitetræner, og han har slået sit navn fast ved at stå bag bl.a. svømmere i den absolutte verdenselite. Kim arbejder med mentaltræning, ledelse, personlig udvikling, selvledelse, teamudvikling, karriere, performance strategi og personligbranding.
Læs mere