Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>

Mød vores sponsorer

Uden sponsorer er der intet Springakademi – Vi vil gerne sige et stort tak til vores fantastiske sponsorer for den hjælp i ydervores dygtige ryttere og Springakademiet. Vi har samlet alle vores sponsorer på denne side, før musen hen over sponsorens logo og lær dem bedre at kende. 

Supply sponsorer

Freck Bolig

For mange mennesker er køb og salg af bolig en vigtig begivenhed, der kræver store overvejelser og betænkningstid. Derfor står vi klar til at føre dig sikkert fra start til slut. Med 16 års erfaring som ejendomsmægler, heraf 7 år som butikschef i en af de store kædeforretninger, valgte Louise Freck Kolby at starte op som selvstændig, 100 % uafhængig ejendomsmægler med Freck Bolig i april 2014. Boligkøbere og -sælgere hos Freck Bolig får noget ekstra Da vi ikke er en del af en kæde, har vi mulighed for at gøre tingene lidt anderledes. Vi skal ikke udarbejde kreditvurderinger eller henvise til banker og forsikringsselskaber, men kan fokusere 100% på din bolig.
Læs mere

Bisgaard Bageri

Henrik Bisgaard, der er indehaver af Bisgaard Bageri, har sponseret Firkløverets Springakademi med morgenbrød og brød til frokost og aftensmad lige fra Firkløveret startede i 2015. Henrik er far til springrytter Mille Bisgaard , der nu er senior men som startede i akademiets u25 gruppe, men Henrik har valgt at fortsætte sit sponsorat efter at Mille er blevet senior, fordi han ved Akademiet har brug for hans hjælp.
Læs mere

Sportsmind

Magasinet Ridehesten er Danmarks største fagmagasin for ryttere og avlere med et oplag på 15.000 eksemplarer, der med sin dybdegående og faglige indgangsvinkel hver måned går tæt på hesteverdenen. Ridehesten.com er desuden en online nyhedsportal med hesteannoncer og hestefoto database.
Læs mere

AKL Creative Content Creation

Annika Knudsen Lorentsen, som driver markedsførings- og tekstforfatningsfirmaet AKL Creative Content Creation, bidrager til at opdatere og producere indhold til Firkløverets Springakademis hjemmeside og sociale medier. AKL Creative Content Creation er et konsulentfirma, som laver forskellige opgaver indenfor blandt andet markedsføring og tekstforfatning, for større og mindre virksomheder, såvel som private.
Læs mere

Sportsmind

Kim Ditrichsen er uddannet cand. Scient i humanistisk og samfundsvidenskabelig idrætsteori og har en master i performance-psykologi. Han har 20 års erfaring som elitetræner, og han har slået sit navn fast ved at stå bag bl.a. svømmere i den absolutte verdenselite. Kim arbejder med mentaltræning, ledelse, personlig udvikling, selvledelse, teamudvikling, karriere, performance strategi og personligbranding.
Læs mere

Nord Vest Box

Læs mere