Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>

Bliv sponsor

Akademiet er udelukkende finansieret via sponsorater, donationer og fondsmidler, og drives af frivillige kræfter. Og vi er altid på udkig efter flere sponsorer, der vil deltage på rejsen sammen med os.

Som sponsor i akademiet vil din virksomhed blive promoveret af en gruppe sportsfolk i alle aldersgrupper, der lever og ånder for deres sport og derved er synonym med en sund levestil, motion, frisk luft og kærlighed til dyr. Sportsligt er det vigtigt, at vores ryttere brænder for at blive bedre og opnå resultater på stævnebanerne.

Som sponsor er der mulighed for at holde workshops til vores samlinger, ligesom man kan benytte samlingerne til firmaarrangementer på vores sponsor Riders Cups lækre faciliteter.

Vores ryttere bliver uddannet i at arbejde med vores sponsorer og være gode ambassadører. Mulighederne er derfor mange som sponsor i Firkløverets Springakademi.

Kontakt René Holstein for mere information.

Det siger vores sponsorer

”Vores udbytte har langt oversteget vores forventninger!”


Rytterne lærer at begå sig i forhold til sponsorer, på sociale medier og at favne den kommercielle side af at være sportsudøver. Vi har mulighed for at tale direkte med rytterne på planlagte workshops og dermed give de bedste vilkår for at promovere vores produkter.
Karina Josefsen
CEO - EQUIFIRST

”Firkløverets Springakademi har et meget professionelt setup!”


Glen uddyber: Firkløveret har succes og de er vokset. Vi mener, at det er et godt initiativ og vi vil gøre vores for at skabe en god stemning, ved at tilbyde brugen af vores faciliteter.
Glen Nielsen
CEO - Riders Cup