Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>
!cid_4653B9D1-DF69-4C5C-A722-F267540FF5FC-L0-001

Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form

Bestyrelsen af Firkløverets springakademi har besluttet at Springakademiet i sin nuværende form, med 4 årlige clinics for springryttere, nedlægges med udgangen af 2023.

Firkløverets springakademi blev i 2015 grundlagt for at skabe mere fokus på springning i Danmark både indenfor sporten og indenfor avlen.

Formålet var at fokusere på uddannelsen af Danmarks unge springryttere ved at tilføre international undervisning og nye dimensioner som personlig udvikling, teambuilding, horsemanship, forebyggelse af skader på hesten, hestens foderoptagelse, rytterens fysiske træning, madindtag og adfærd.

Når vi ser tilbage på de 8 år Akademiet har eksisteret, er der sket en rivende udvikling og vi kan i dag glæde os over, at mange af de visioner Springakademiet blev grundlagt på, i dag er implementeret i de programmer som DRF lægger for udviklingen af Danmarks elitespringryttere og også bruges i talentudviklingen på niveauet under landsholdsniveau. Det betyder samtidig, at det efter hånden er blevet vanskeligt at finde fire weekender om året, hvor Akademiet kan afholde sine clinics for akademirytterne.

I Akademiets bestyrelsen glæder vi os over, at vi på alle måder har nået vores mål, og at vi nu kan videregive stafetten til andre kræfter. 

Vi er uendeligt taknemmelige over den store opbakning vi gennem alle årene har fået fra vores fantastiske sponsorer, de har helt uforbeholdent troet på vores projekt lige fra starten, og uden dem havde vi ikke kunnet opnå vores mål. Vi skylder en kæmpe tak til både vores dygtige undervisere fra Sverige, Maria Gretzer og Björn Carlsson og til vores sponsorer – for 8 vidunderlige og inspirerende år.

Vi er i bestyrelsen gået i tænkeboks omkring formen for vores virke i fremtiden, hvor vi vil holde fast i vores avlerklub, men også introducere nye initiativer. Mere om det senere. 

Først vil vi i Springakademiet afslutte året med en clinic i november, hvor vi med et brag af en festlig weekend tager afsked med Firkløverets springakademi i sin nuværende form, sammen med vores ryttere, undervisere, sponsorer, avlere og venner af akademiet. 

Bestyrelsen 

Firkløverets Springakademi

Del nyheden

Vores hovedsponsorer