Tobias Jørgensen

Jeg hedder Tobias Jørgensen.

Jeg har redet på det danske landshold i military siden 2012. Jeg har bla. redet 6 Europamesterskaber og i 2018 vandt jeg guld til Nordisk Mesterskab.

Jeg bor sammen med min familie i Kalundborg, hvor jeg har mine heste og træningsfaciliteter til alle 3 discipliner. Herfra driver jeg også min virksomhed TJ-Eventing, hvor jeg bla. har heste i ridning, salgskommission samt tilbyder undervisning.

Jeg er primært militaryrytter, men jeg nyder også at uddanne hestene i dressur samt ridebanespring og er faktisk lige fascineret/glad for alle 3 discipliner.

I opstarten af 2019, har jeg fået mulighed, for at deltage på springakademiets samlinger, hvilket jeg værdsætter meget. Både for de muligheder, det giver, for min egen udvikling, men også det at være en del af et professionelt team, hvor jeg kan få lov at give noget af mig selv, til hele teamet og hermed til alle dem der støtter Firkløveret så flot.

Frem til jeg var 12 år gammel, fyldte ridningen ikke hele min fritid, jeg dyrkede svømning, som største fritidsinteresse, men efter lidt ponygalop og gode ridestævner tog ridningen fuldt over.