image-1

Akademirytter Simone Hansen Scherff rider UVM for 6 års springheste i Zangersheide 2021

”AT KUNNE RIDE FOR DANMARK I ZANGERSHEIDE ER EN KÆMPE ÆRE”

Det udtalte Simone, da hun blev udtaget til Zangersheide med hesten Søndervangs Matilde e. Catoki x Cassini II.

Simone og hendes forældre tog i slutningen af September 2021 til Zangersheide i Belgien for at opleve de storslåede rammer og konkurrere mod verdenseliten.

Simones mor Lærcke fortæller om turen:

”Sikke en fantastisk oplevelse, og hvor er der bare smukt i Zangersheide. Og det er fantastisk at være sammen med hele verdenseliten på den her måde, hvor vi alle er lige. Vi står jo alle med en ung hest, som skal ind på de store baner. Man er udmyg, men man vil også godt ind og bevise, at man har uddannet sin hest godt.

Simone købte Søndervangs Matilde af Else og Nis Ravn, da hun var 5 måneder gammel, og ingen andre end Simone har siddet på ryggen af Matilde. Hun har bevidst sit værd, syntes vi, vi har da også fået to bud på hende hernede. Men hun er ikke til salg, og Simones far kan ikke bare sælge Matilde for hendes mor har sørget for at hoppen står i Simones navn.”

”Vi er så stolte og taknemmelige” fortsætter Simones mor, ”over at vi er nået til at deltage i et UVM, og vi er stolte over, at Simones onkel er kommet helt fra Kina for at deltage i oplevelsen. Oplevelsen har været kæmpe stor, men det er ikke let det her, og der er virkelig hård konkurrence. Simone og Mathilde er kommet igennem de teknisk meget sværte baner med et enkelt nedslag i hver runde. Rigtigt ærgerligt for det kunne ligeså godt være gået godt. Den ene fejl var Simones og den anden Mathildes.”

Det blev ikke til deltagelse i den endelige finale for Simone og Søndervangs Matilde, men Simone og hendes familie er meget tilfredse med at slutte i den bedste 1/3 blandt verdens bedste unge springheste, og under alle omstændigheder har turen været oplevelsen værd!

Del nyheden

Vores hovedsponsorer