w-Jessica-Vinther

Farvel til Jessica Vinther

Jessica Vinther er en af de 5 ryttere, der falder for aldersgrænsen og forlader Firkløverets Springakademi efter denne weekends samling. Jessica har været med siden springakademiets start i sep 2015.

Vi tog en snak med Jessica, om hvad hun har fået ud af at være rytter i Akademiet. Jessica har været rigtig glad for træningen både hos Maria Gretzer/ Bjørn Carlsson og ved landstræner Bo K. Møller.

Hun har sin faste træner hjemme, men synes træningssamlingerne har været et godt supplement til den daglige træning og samtidig har det, at træne hos landsholdstræneren, givet hende rigtig meget og givet hende mulighed for at kunnet vise, hvad hun kan.

Sammenholdet mellem rytterne, og det at Jessica har lært nye mennesker at kende, som hun ikke normalt ville have kendt, fremhæver hun som en af fordelene ved at have været med i Akademiet. At rytterne har fået sponsoreret ophold i forskellige træningsstalde rundt omkring Europa, har for Jessica også været en stor oplevelse. Hun var selv hos Stein Andresen i Norge, sammen med Melissa Fobian. Det gav hende både en stor oplevelse og et nyt venskab. De to piger fik bl.a. lov til at Ride Oslo Horseshow under opholdet, som var lærerigt for dem begge. Jessica er ked af at blive for gammel, fordi hun ikke længere kan være med i akademiet og hun fremhæver, at hun er meget taknemmelig for personerne bag Firkløveret for den store indsats de gyder for alle rytterne. 

Hun har, udover sin egen træning i akademiet, også flere gange haft mulighed for at komme med på afbud hos junior/youngridertruppen, hvilket hun har sat stor pris på. Slutteligt takker hun alle sponsorerne, der er med til at gøre springakademiet muligt, give rytterne tøj og udstyr og givet hende en masse viden om mange ting. Firkløveret Springakademi ønsker Jessica Vinter og de andre ryttere der må forlade akademiet alt mulig held og lykke med fremtiden og deres fortsatte springkarriere.

Læs mere om Jessica her.

Del nyheden

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Vores hovedsponsorer