w-Jessica-Vinther

Firkløverets Springakademi afholder clinic for senior

Firkløverets Springakademi har gået med overvejelserne omkring at lave en seniortrup, og derfor har de besluttet sig for at lave en testsamling i slutningen af august, hvor seniorryttere kan tilmelde sig, og dermed afprøve hvordan det er at være en del af akademiet, samtidig med, at akademiet kan finde ud af om der er opbakning fra rytterne rundt i landet.

Nu bliver det muligvis en realitet, at der bliver en seniortrup i Firkløverets Springakademi. Akademiet har lyttet til de forespørgsler, der har været i forhold til at lave en trup for seniorryttere, og derfor bliver der nu i første omgang afholdt en testsamling. 

– Vi har vendt det grundigt i vores bestyrelse, og så har vi vendt det med vores fantastiske trænerduo, Maria Gretzer og Bjørn Carlsson, der heldigvis er klar, fortæller Susanne Taarnager, der er bestyrelsesmedlem i Firkløverets Springakademi. 

Konceptet for senior, bliver lidt anderledes end for de øvrige trupper i akademiet. Det skyldes, at akademiet er nødt til at tage hensyn til, at det kan køres separat, både i forhold til afholdelse og i forhold til økonomi, og netop derfor vil der også være en egenbetaling for seniorrytterne. 

Testsamlingen er planlagt, og den vil i høj grad minde om de clinics, som akademiet holder for deres øvrige trupper, men med den forskel, at man deltager en dag med fuldt program. Samlingen afholdes fortsat over en weekend, så det betyder, at rytterne kan deltage enten lørdag eller søndag. 

Testsamlingen for senior finder sted hos Riders Cup den 28. og 29. august 2021, og der vil være fuldt program med ridning, fysisk træning, teori med Maria Gretzer og evaluering. Derudover vil en del af akademiets samarbejdspartnere være til stede i løbet af dagen. 

For at kunne deltage i testsamlingen skal man være seniorrytter, og som minimum ride MB på landsplan. Der vil som nævnt være en egenbetaling, og den bliver for testsamlingen på 1000 kr. pr. rytter. For denne pris får man opstaldning, undervisning, workshops og fuld forplejning under arrangementet.

Programmet for træningssamlingen bliver som følgende (gælder for både lørdag og søndag, hvor man er med en af dagene):

  • Dagen starter med fysisk træning af rytterne ved akademiets træner Stine Hedenskog
  • Fælles morgenmad med indlæg fra Maria Gretzer
  • Banebygning ved Bjørn Carlsson
  • Hold 1 rider
  • Hold 2 rider
  • Frokost for alle inklusiv Gretzer Hour (Maria fortæller om et specifikt emne)
  • Hold 3 rider
  • Hold 4 rider
  • Hold 5 rider
  • Dagens rundes af med evaluering

På dagen vil der være workshops med nogle af akademiet samarbejdspartnere. Det kan eksempelvis være: Equifirst foder v. Karina Josefsen, akademiets coach Kim Dietriechsen, Equipe Saddles Sweden v. Susanne Ankarcrona, Cavallor fodertilskud eller om Hestemassage v. Hestemassør Margit Pedersen.

Hvis du gerne vil sikre dig en plads, skal du sende din tilmelding til weber@penni.io – her skal du skrive dit navn, hestens navn, jeres niveau, ønsker til opstaldning og om du ønsker at deltage enten lørdag eller søndag.

Del nyheden

Vores hovedsponsorer