image-14

Firkløverets Springakademi flytter til Riders Cup

Siden akademiet startede har Barthahus Ridecenter dannet gode rammer om akademiets clinics, men på grund af tilføjelsen af en ny trup og dermed et større antal ryttere i akademiet, blev det nødvendigt med større faciliteter. Derfor har vi indledt et samarbejde med Riders Cup, som allerede har dannet rammen om vores to seneste clinics.

Firkløverets Springakademi har eksisteret i 6 år, og her har de hjulpet junior, ung- og U25-ryttere i springning, ved at tilbyde dem et fællesskab og gode træningsmuligheder i forbindelse med flere årlige clinics, hvor akademiets trænere Maria Gretzer og Björn Carlsson, samt U25-træner Emil Hallundbæk, har delt ud af deres guldkorn til rytterne.

I år har akademiet budt en seniortrup velkommen, som Firkløverets Springakademi har valgt, at Annette Weber bliver ansvarlig for. Inden længe bliver der sat de endelige navne på rytterne i den nye trup. Det betyder, at der nu er omkring 60 ryttere i akademiets trupper tilsammen. Indtil i år, har akademiet haft stor glæde af faciliteterne hos Barthahus Ridecenter, som har været med til at skabe den succes, som akademiet er blevet til.

Akademiet har på grund af den udvidede trup haft brug for at finde et sted med større faciliteter, og derfor er det kommet i stand, at akademiets samlinger fremover bliver hos Riders Cup. I år er faciliteterne blevet afprøvet i forbindelse med to clinics, og Glen Nielsen fra Riders Cup fortæller, at han er glad for at kunne støtte op om det meget professionelle setup, som han mener, at Firkløverets Springakademi har.

– Firkløveret har succes og de er vokset, og det betyder, at de har brug for større faciliteter. Når vi bliver spurgt, om vi kunne være åbne overfor, at tilbyde vores faciliteter til akademiet, så siger vi ja, fordi vi mener, at det er et godt initiativ, forklarer Glen og fortsætter: 

– Firkløveret har et meget professionelt setup sportsligt. Vi gør det her for sportens skyld, og samtidig håber vi på, at vores faciliteter kan bidrage til en god atmosfære i akademiet, hvor der også er gode rammer for socialt samvær blandt rytterne. Vi vil gøre vores til at skabe en god stemning, ved at tilbyde brugen af vores faciliteter, hvor vores lounge og mulighed for at lave god mad til akademiet, gerne skulle få tingene til at gå op i en højere enhed. De dygtige mennesker bag akademiet, står for det sportslige og tilrettelæggelsen af programmerne, mens vi laver rammerne, så det hele kommer til at fungere. 

Formand for Firkløverets Springakademi, René Holstein, er rigtig glad for den nye mulighed, men han vil samtidig gerne bruge lejligheden til at takke for det gode samarbejde, som de har haft i mange år med Barthahus Ridecenter.

– Vi er rigtig glade for den tid, vi har haft hos Barthahus, og det er hos dem, at vi har udviklet os til det vi er nu. Vi er samtidig glade for, at Glen stod klar, så vi nu kan samle omkring 60 ryttere på Riders Cup, og dermed holde samlede clinics for alle tre trupper over tre dage, fortæller René, som sammen med Susanne TaarnagerMikala Bagge og Annette Mosegaard udgør akademiets bestyrelse.

Akademiets træner gennem mange år, svenske Maria Gretzer,har ligeledes udtrykt sin begejstring for den nye lokation, som gør det muligt at samle endnu flere ryttere til intense og lærerige dage i forbindelse med akademiets clinics. 

Del nyheden

Vores hovedsponsorer