0K4A8572

Firkløverets Springakademi siger velkommen til Annette K. Mosegaard som nyt bestyrelsesmedlem!

Annette er allerede et kendt ansigt i idrætskredse så vel som i hesteverdenen.

Derudover har Annette gennem de sidste år har en fast tilknytning til Akademiet, idet hendes datter Emilie Mosegaard er optaget som Akademirytter, og i den forbindelse er det blevet tydeligt for Akademiets bestyrelse, at Annette har samme mål som Akademiet og vil være i stand til at styrke vores visioner, så de bliver fremtidssikret og udviklet.

Annette er i dag ansat som HR i en industrivirksomhed, og ved siden af det er hun byrådsmedlem i Ikast- Brande kommune – så det politiske overblik er en af hendes kompetencer.

Talentudvikling er et af hendes hjertebørn – hun sidder i bestyrelsen for Idrætsefterskolerne i Ikast og er p.t. også bestyrelsesformand for Sports Star College, der arbejder med talentudvikling af ca. 140 unge sportsudøvere – bl.a. har de et samarbejde med FC Midtjylland.

Anette brænder for den brede talentudvikling, og hun ser, at hun vil kunne arbejde konstruktivt for udvikling af unge springryttere gennem det koncept som Springakademiet allerede har sat op.

Annette er 54 år gammel og har med familien til huse i Ikast i Jylland, hvor familien har en landejendom med 6 – 8 heste. At Anette er bosat i Jylland giver Akademiet en bredere berøringsflade med Akademiets ryttere. Annette kan være Akademiet øjne og ører i det Jyske ligesom hun vil kunne hjælpe de Akademiryttere, hun naturligt møder både lokalt og internationalt, når hun er selv er på farten til stævner og træning.

Annette startede med selv at ride, og gik derefter over til at avle dressurheste – men i dag er hendes hesteliv helt koncentreret om springheste og om børnenes ride interesse. ”Jeg ser at der i Spring Akademiet er nogle engagerede mennesker, der arbejder med at udvikle sporten for både bredde og elite. Det synes jeg er meget positivt og jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe projektet yderligere på vej. Det er vigtig vi lærer de unge at for at lykkedes med springningen, så skal der i lige så høj grad være fokus på alt andet omkring hesten.” Udtaler Annette Mosegaard
Og gennem kendskabet til avlen vil hun også gerne arbejde videre på at knytte Dansk Varmblods avlere og Akademiets ryttere tættere sammen.

Formand for Akademiet René Holstein udtaler: ”Vi glæder os i fremtiden at have så kompetent et hestemenneske i Firkløverets Springakademis bestyrelse.”

Annette Mosegaard

Del nyheden

Vores hovedsponsorer