Barthahus4-oy6fpfb6cfh2jzf5am4qwxbp8sckqfnpi0cwni7t50

Firkløvet Springakademi til Barthahus

Familien Lykke Svendsen har meldt sig som sponsor af Firkløverets Springakademi - derfor er Barthahus nu et af Springakademiets tilholdssteder

Lykke Svendsen-familien, der består af Flemming og Birgit og deres to børn Mette og Peter har altid, ligesom Ulla Nygård, passionerede hestemennesker. De to forældre har på Nykildegaard i Greve avlet rideheste, de har været hingsteholdere i DV og deres to børn har været aktive ryttere fra ponytiden og siden på heste. Siden år 2000 har Barthahus haft mange ”ansigter”, og familien har prøvet det meste med rideklub, pension, rideskole, stævner, kurser kåringer og lignende og i 00erne satsede familien på svømmetræning, men finanskrisen lagde låg på aktivitetsniveauet.

Nu står Barthahus overfor et generationsskifte og det er meningen af 24 årige Peter og 30 årige Mette Lykke Svendsen skal overtage driften af Barthahus i fremtiden.

Nye drømme for fremtidens Barthahus

Den centrale position Barthahus har haft i Nordsjællands ridesport, kunne Peter og Mette godt tænke sig at genskabe på en moderne måde.
Peter vil gerne tilknytte topspringryttere, som gensidigt kan inspirere hinanden og skabe et dynamisk springmiljø på stedet. Der skal fokuseres på kvalitetsfulde kurser, clinics og stævner i springning ,og begge ønsker de at opbygge en stævneorganisation på Barthahus med kontinuitet, som er nødvendig for at arrangere stævner, som rytterne vender tilbage til.

Peter, der en af de ryttere, der er inviteret til at deltage i Firkløverets Springclinic, fortæller:

Projektet Firkløverets Springakademi er netop den slags seriøse arrangementer, som vi gerne vil se knyttet til Barthahus, og det er grunden til, at vores familie har besluttet at stille Barthahus´ faciliteter til rådighed for Springakademiets første springclinic med Maria Gretzer og hendes mand Bjørn Carlsson den 26. – 27. September 2015.
Nu arbejder vi på højtryk for at sætte ridecenteret i en stand – vi ønsker at gøre rammerne fristende for både ryttere, undervidere og tilskuere i den weekend.
Min far – der er tømrer – har allerede skiftet det store tag på ridehallen, moderniseret staldene og vi er i gang med oprydning og maling både udvendig og indvendig. Vi har lige lagt ny fibersandbund i ridehuset til glæder for alle rytterne.

Men Barthahus er også et ældre anlæg præget af et højt aktivitetsniveau og de mange forskellige forbedringer, som trænger sig på, må komme hen af vejen. 

Del nyheden

Vores hovedsponsorer