0K4A9691

Første arrangement i Firkløverets Avlerklub var en succes

I lørdags mødtes en stor del af de avlere der allerede er en del af Firkløverets Avlerklub til klubbens første arrangement, og her blev der snakket om fremtiden, ligesom avlerne fik mulighed for at præsentere sig og snakke på kryds og tværs.

Ca. 25 avlere mødtes i lørdags på Riders Cup for at deltage i Firkløverets Avlerklubs første arrangement. Arrangementet handlede om, at avlerne kunne møde hinanden, ligesom man kunne diskutere fremtiden i avlerklubben, hvor der er mange spændende ting i støbeskeen. 

– Vi er rigtig glade for at være i gang med avlerklubben, og selvom vi ikke kunne samle alle der er med i avlerklubben i lørdags, så var rigtig mange mødt op og vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag, som gav os lyst til at arbejde videre med flere af de spændende forslag, som avlerne bragte på banen, fortæller initiativtagerne bag Firkløverets Avlerklub. 

Lige nu er omkring 35 springhesteavlere en del af Firkløverets Avlerklub, og forventningen er, at endnu flere vil være med, så der i fremtiden kan blive mange spændende arrangementer, hvor de mange springhesteavlere kan mødes. Det kan være ture rundt til hinandens stutterier, ture til udlandet eller foredrag og workshops, hvor avlerne kan lære ting af hinanden eller fagpersoner. 

Læs mere om Firkløverets Avlerklub.

Del nyheden

Vores hovedsponsorer