Gruppebillede

Første springclinic 26.-27. september 2015

Firkløverets Springakademi har afholdt den første springclinic med OL springrytter Maria Gretzer og hendes mand Björn Carlsson 26. – 27. September på Barthahus.

Det har været en helt forrygende weekend, hvor alle kursister har været helt overvældende begejstret for Marias og Björns undervisning. De er top professionelle, nærværende, engagerede, inspirerende, levende og humoristiske. Weekenden gav mulighed for fordybelse for de unge springryttere, der blev grundlagt nye venskaber og knyttet mange kontakter.

Maria Gretzer og Björn forlod Barthahus søndag aften med bemærkningerne: 

Det har været en skøn oplevelse at møde så topmotiverede og kvalificerede unge springryttere. Vi vil begge meget gerne arbejde videre med alle 20 kursister, og rigtig gerne i de dejlige omgivelser, som Familien Lykke Svendsens Barthahus byder på med en super bund, god akustik, fine tilskuerforhold og ikke mindst springmateriel og banepleje i 1. klasse. Vi glæder os til næste gang!

 

Rytterne til vores første springclinic sammen med underviserne Maria og Björn

En vasket og nymalet ridehal på Barthahus

Blandt de mange tilskuere var der en livlig debat og snak mellem ryttere, indbudte avlere: Henning Jensen, Carsten Carstensen, Esben Pedersen og Britt Carlsen fra Ridehesten, Dan Nielsen fra Hest og Rytter, Jens Erik Majland fra Rideforbundet og landstrænereren Lars Nørgaard Pedersen og de mange sponsorer, der havde enten havde sat boder op eller valgte at snakke med gæsterne på tilskuerpladserne. Sponsorerne var også repræsenteret med bannere på barrieren.

 

Maria Gretzer fortalte om sit system på ryggen af Lotte Holms militaryhest Prinz

Søndag morgen blev der bygget bane sammen med rytterne

Jessica Vinther Jensen på den belgiske varmlbodshingst: Der Senaat ( President x Burggraf) ejet af John Byrialdsen i Skals

Nicole Christiansen sprang på SWB hoppen Aren Bee e. Maria Gretzers hingst Hip Hop mf: Corlando

Igen en kæmpe tak til vore sponsorer: Axia Advokater, St. Hyppolyt Hestefoder, I Key Vet, Duvil hestefoder, HorseRider, Hest og Rytter, Dansk Varmblod, Barthahus, Dream Sports TV, Bo Christoffersen, Schockemöhle Sport, CT Gulv og Multiservice, Bisgaard Bageri, Lyngby Smørrebrød, Idétekst Reklame og Horsenews.

Dream Sports TV interviewer Camilla Fliedner Ernst.

Blandt gæsterne var der 3 DV spring avler par fra Jylland: Henning Jensen, Carsten Carstensen og Esben Pedersen med koner.

Del nyheden

Vores hovedsponsorer