52803041_368404353746812_9097741013631369216_n

Fokus på balancen

I dagens clinic med Firkløverets Springakademi’s U25 trup havde landstræner Bo K. Møller fokus på at rytterne havde hesten korrekt under sig, red for indvendige schenkel, arbejdede med samling og at de have hesten i balance.

Formålet med træningen var, at hestene blev bedre forberedt på de noget kortere afstande og mindre vendinger på indendørsbanerne her i vintersæsonen.

I alt var der 20 ryttere i dag, der nød godt af Bo’s rådgivning. Rytterne var inddelt på hold, alt efter hvor erfarne heste de havde med. Springtræningen startede kl. 13 og her var det en flok unge heste, der var samlet på det første hold. Resten af dagen var det de mere rutinerede heste, der fik lov til at arbejde.

Dette var sidste samling for 5 af akademiets springryttere og en af vores eventryttere, der alle desværre falder for aldersgrænsen og ikke længere kan være med. Akademiet ønsker Jessica Winter, Signe Mathilde Petersen, Rasmus Krebs Manniche, Maria Hjort Frederiksen, Julia Foss og Cecilie Eriksen held og lykke fremover. Det har været en fornøjelse at have jer med.

Del nyheden

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Vores hovedsponsorer