w-Emilie-Schaefer-Bo

Fokus på rytmen: God clinic med U25 truppen

Tirsdag den 19. februar afholdte vi clinic på Barthahus Ridecenter for vores U25 ryttere. Landstræner Bo K. Møller stod for undervisningen af de forventningsfulde akademiryttere, som havde glædet sig til Bos mange guldkorn. Guldkorn som Bo glædeligt deler ud af med de unge springryttere.

Der skal være god rytme i galoppen

Dagens undervisning lagde meget fokus på at holde en god rytme i galoppen. Til dette formål havde Bo lagt galopbomme på en 10 meters volte. Det udfordrede rytterne til at holde den rette rytme hele vejen rundt. 

Bo havde derudover fokus på lange linier – hvor god rytme også er vigtig. Der var opsat spring på begge langsider, hvor rytterne havde god mulighed for at træne de lange linier. 

Der kan hentes sekunder på en god vendning. Når vinderen skal findes er det tiden der skal være fokus på. Til dagens træning var der derfor afsat tid til at finpudse teknikken bag at lave en god vendning. 

Velkommen til en ny U25 rytter

Tobias Jørgensen deltog for første gang til en clinic hos Firkløverets Springakademi. Tobias er dermed den tredje military rytter, som bliver optaget hos Firkløverets Springakademi. Tobias har mange flotte resultater bag sig, blandt andet to guldmedaljer ved NM i military for U21 i 2018. 

Tobias Jørgensen til clinic med Bo K. Møller 19. februar 2018
Jessica Toelstang
Emilie Schäfer

Del nyheden

Vores hovedsponsorer