Forældre Workshop

Kom til forældre workshop

Firkløverets Springakademi har denne gang sat fokus forældrene og inviterer til en workshop for forældre, hvor coach Kim Dietrichsen giver råd til hvordan man skaber robuste børn og ryttere

Til alle forældre i ridesporten - kom til forældre workshop

De fleste af os har prøvet, at køre hjem fra et stævne eller en træning og være frustreret fordi det ikke lige gik, som det skulle – og så fik vi iøvrigt også sagt det helt forkerte. Kender til sådanne oplevelser – så kan I måske nikke genkendende til oplevelsen af:

  • Nervøsitet til stævner
  • Konflikter om hvordan der skal rides
  • Usikkerhed om hvordan du bedst støtter op
  • Én der vender øjne når du prøver at hjælpe
  • Din viden er svær at få i spil
  • Eller din manglende viden er en udfordring.

Nu er der hjælp at hente for alle forældre til børn/unge i rideporten. Kom til forældre workshop i Holte rideklub eller Ikast rideklub med Coach Kim Dietrichsen, som styrer aftenen og fortæller levende, humoristisk og provokerende om, at være forældre i sport. I får konkrete redskaber til at skabe robuste børn og ryttere. Om du er pony, junior eller youngrider forælder er ikke så vigtig – det vigtigste er, at du er nysgerrig. Firkløverets Springakademi inviterer til forældre workshop for alle rideforældre uanset niveau og erfaring.

Kim er Firkløverets Springakademi´s faste coach og mentaltræner. Kim har 20 års erfaring med elitesport, har trænet svømmere i den absolutte verdensklasse, og arbejder til dagligt som coach og mentaltræner for en lang række atleter og ledere.

Du kan finde alt om de 2 forældre workshops på Firkløveret Springakademis facebooksite – under begivenheder, hvor man også finder prisen for dette arrangement.

 

Se også denne nyhed på Ridehestens hjemmeside.

Del nyheden

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Vores hovedsponsorer