image

Ny Supply Sponsor til akademiet

Foto: Maria Schou

Velkommen til Michael Schou fra fitnessmentor.dk som fysisk træner til Akademiets ryttere. 

Firkløveret er stolte over at kunne tilbyde Michael Schou til Akademiets ryttere VEST. Lørdag den 6. Februar mødte de jyske og fynske ryttere Michael på et virtuelt zoommøde, hvor han kort fortalte dem hvad de kunne opnå med hans træningsmetoder og hvilke problemer han ville kunne hjælpe rytterne med.

Michael har 25 års erfaring indenfor fysisk træning, og han har trænet sportsudøvere indenfor mange forskellige sportsgrene.  Han har bl.a. trænet Viborgs håndbold piger men en profil som Anja Andersen, som i 90erne var med til at hente olympisk guld til de danske håndboldpiger. I sin karriere har Michael også trænet Viborgs førstehold i fodbold og han er daglig træner på Karate og Kickboxing Centeret i Viborg.

Ridesporten er et nyere bekendtskab for Michael, men han har igennem de senere år arbejdet med flere springryttere. Derudover er Michaels datter Marie Schou også springrytter og selvfølgelig sørger Michael for, at hun er fit til de store konkurrencer.

 

I dag skal en rytteren kunne yde en top præstation selv på den sidste forhindring i den sidste omspringning for at opnå et top resultat, og derfor skal konditionen og muskulaturen være i topform.

Det kan rytterne opbygge ved at følge Michaels træningsprogram ca. 15 min max. 3 gange om ugen indenfor et par måneder. Programmerne bliver tilrettet den enkelte rytter og eventulle udfordring ved den enkelte.

Samtidig vil de ryttere som ønsker det få lavet en kostplan som tager højde for om rytteren skal tabe sig eller tage på eller evt. har diabetes problemer eller andre specielle forhold.

Træningen er baseret på Tabata træning, som er intervaltræning hvor man gentager sekvenser af konditionsgivende og muskelopbyggende øvelser med indlagt pauser. Øvelserne vil blive justeret så de målrettes den enkeltes behov.

Øvelserne kan laves hjemme uden hjælpemidler. Programmet starter online, men når der bliver mulighed indenfor Corona reglerne vil er være fællestræninger i Michaels fitness center.

Læs mere på Michaels Hjemmeside på  https://fitnessmentor.dk/tag/michael-schou-viborg/

Del nyheden

Vores hovedsponsorer