annikaknudsenlorentsen

Nye kræfter i Firkløverets Springakademi

Annika Knudsen Lorentsen, som selv er springrytter, og driver eget konsulentfirma, bliver en del af Firkløverets Springakademi, hvor hendes rolle blandt andet bliver at hjælpe med at opdatere og producere indhold til akademiets hjemmeside og sociale medier

Firkløverets Springakademi har fået en ny samarbejdspartner, som skal hjælpe akademiet med at opdatere og producere indhold til akademiets hjemmeside og sociale medier. 

Det er Annika Knudsen Lorentsen, som er indehaver af markedsførings- og tekstforfatningsfirmaet AKL Creative Content Creation, som fremover vil bidrage med hendes kompetencer i akademiet. 

”Jeg glæder mig over, at jeg fremover vil samarbejde med Firkløverets Springakademi. Jeg er fornyligt blevet selvstændig, og udover mit arbejde i min virksomhed, vil jeg gerne bruge min kræfter og mine kompetencer til at bidrage til springsporten”, fortæller Annika og fortsætter:

”Netop derfor giver det god mening for mig, at mit første sponsorat, bliver givet i form af konsulenttimer til netop Firkløverets Springakademi, som gør meget ud af at udvikle unge danske talenter i springsporten. Jeg glæder mig til at samarbejde med akademiet, og jeg glæder mig til at møde mange af akademiets ryttere igen, når der åbnes op for stævnerne.”

Annika er selv springrytter, og rider både nationale og internationale stævner, og netop derfor giver samarbejdet ekstra god mening for Firkløverets Springakademi. 

”Annika er ofte selv til start, ved mange af de stævner, hvor også akademiets ryttere starter. Derfor vil Annika kunne hjælpe os med at holde øje med akademiets ryttere, og berette om deres resultater og oplevelser ved stævnerne, og dele dem med jer på akademiets hjemmeside eller sociale medier”, fortæller René Holstein, som er formand for Firkløverets Springakademi.

Del nyheden

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Vores hovedsponsorer