11. Juli 2000
Vester Hæsinge, Faaborg
Handelsgymnasiet Vestfyen
Blev kaldt frugtfyren på efterskolen, da jeg elsker frugt

EM Junior 2018 - Deltagelse
DM Junior 2018 - sølv
Flere placeringer og sejre i 145/150 cm

Alexander Godsk

Jeg bor på en stor gård ved en lille by der hedder Vester Hæsinge på Fyn. Til dagligt går jeg i 2. g på Handelsgymnasiet Vestfyen.

Jeg har redet hele mit liv, og begyndte således til ridning, da jeg var 3 år gammel. Da jeg var 7 år, fik jeg min første pony, som jeg red mit første stævne på. Jeg havde i min ponytid mange forskellige ponyer, og har redet grandprix for alle tre ponykategorier, samt vundet en masse S-klasser.

Jeg fik min første hest Cabrio i januar 2017, lige da jeg faldt for ponygrænsen. Med ham er jeg nået rigtig langt, og jeg har således været en del af det danske juniorlandshold i 2018.

I forhold til min ridning, så har jeg altid bare prøvet at få det bedste ud af det jeg har haft. Jeg har altid troet på mine heste, og den opgave jeg har stillet dem. Jeg går aldrig struktureret til værks, fordi jeg ikke tror på, at heste skal behandles, rides og uddannes ens.

Jeg ser mig selv som værende meget positiv og så har jeg altid elsket frugt. På efterskole blev jeg også kaldt ’frugtfyren’, fordi størstedelen af min tallerken altid bestod af frugt i stedet for ’rigtig mad’.