Fødsesldag
2. juni 1999
Hjemby
Sæby (Nordjylland)
Uddannelse
Frederikshavn Gymnasium (Student 2018)
Arbejde
Trænere
Trænere: Lars Rasmussen, Søren Hedegaard, Morten Christensen
Fun fact
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Alexia Tsangaratos

Mit navn er Alexia Tsangaratos, og jeg er født i 1999. I 2018 blev jeg student på Frederikshavn Gymnasium. Siden hen er jeg for alvor gået i gang med min ridning og springning, og har fokuseret 100% på at blive bedre og lære mere. Til daglig er jeg rytter for Stutteri Mariegården. Her bruger jeg stort set hele min hverdag på at uddanne de unge heste, videre uddanne de lidt ældre heste, og på at få dem ud og starte rundt omkring i ind og udland.

Jeg har i hele mit liv boet på en gård, nu i Sæby, Nordjylland. Hestene har været en del af min opvækst siden jeg var helt lille, da vi i familien altid har haft heste. Jeg begynde specielt at få interessen for heste gennem min søster, som er dressur rytter den dag i dag. Da jeg var 6 år, fik jeg min første pony og har derfra altid haft lysten til at blive bedre og udfordre mig selv.

Det at uddanne hestene er for mig rigtig spændende og sjovt.
Derfor er dressuren en vigtig del for mig, ligeledes med at få tilpasset træningen til, hvad der fungere for den enkelte hest, så man på sigt kan udvikle sig til de lidt sjovere springklasser.

Til daglig får jeg undervisning af Lars Rasmussen, Søren Hedegaard og Morten Christensen. Dette er både på Stutteri Mariegårdens springheste og på min egne.

Resultater

Årets Talent 2014
Samlet 5’er i Baltic cup Tropfy
Deltagelse til flere DM
Placeringer ved Mesterskaber
Nr. 6 til Hold DM 2019
De bedste må helt klart være at have redet flere op til S og internationalt plan