Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>
Fødsesldag
8. september 2001
Hjemby
Værløse
Uddannelse
Bagsværd Kostskole og Gymnasium
Arbejde
Trænere
Træner: Christer Ericsson
Fun fact
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Amalie König

Mit navn er Amalie König. Jeg er vokset op på Stald König i Værløse sammen med min mor, far, lillesøster og mormor og morfar. Vi har altid haft heste på gården, da min mor er uddannet berider. Så heste har altid været en stor del af mit liv. Til dagligt går jeg på Bagsværd kostskole og gymnasium hvor jeg går i 1.g (stx). Udover skole underviser jeg partryttere på vores rideskole.

Jeg har redet så længe jeg kan huske og har altid elsket heste. Jeg fik min egen pony da jeg var 6 år, der brugte jeg mest tid på at ride i skoven med min morfar. Jeg elsker livet i stalden, uddannelsen af hestene og at komme ud og deltaget til stævnerne.

Jeg trænes af Christer Ericsson og af min mor Charlotte König. men jeg rider også tit ved Linnea og Shane Ericsson Carey. Jeg er en meget ambitiøs pige, der sætter store krav til mig selv og vil altid gerne forbedrer mig. Jeg holder især af at ”nørde” med min ridning og går højt op i at alt skal være så perfekt som muligt. Både i dressurtræningen og springningen.

Jeg valgte at sende en ansøgning til springakademiet fordi at jeg altid gerne vil forbedre mig både ridemæssigt men også til at forstå mine heste gennem de mange Clinics som akademiet laver. Jeg ville også meget gerne lære nogle af pigerne der allerede var med i akademiet bedre at kende da de om nogle kan forstå hvor ensomt det kan være at træne så mange timer alene.

Jeg forventede slet ikke at blive optaget i akademiet men jeg er over lykkelig for at blive optaget. Jeg håber at akademiet kan give mig redskaber til at udvikle mig som rytter og skabe en masse nye venskaber.

Resultater