Fødsesldag
5. januar 2001
Hjemby
Hillerød
Uddannelse
Arbejde
Trænere
Trænere: Lars Weilsby, Kenneth Ernst og Maria Fersner (dressur)
Fun fact
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Anna Victoria Weilsby

Jeg bor i Hillerød på en gård sammen med mine forældre, lillesøster Emilie og hestene. Siden jeg var lille, har heste været en del af mit liv, fordi mine forældre altid har haft med heste at gøre. Da jeg var 6 år, startede jeg på den lokale rideskole. Kort tid efter fik jeg min første hest. Siden da er min passion for heste gradvist vokset

Jeg rider til dagligt 3-4 heste. De sidste par år har jeg været så heldig at være en del af den danske landsholdstrup. Igennem det har jeg fået fantastisk undervisning af landstræner Bo K. Møller.

I hverdagen arbejder jeg på at uddanne mine heste. Nogle af dem har mere erfaring end andre, men de er alle under udvikling. For mig er udviklingen af mine heste med til at gøre sporten sjov. Der er altid noget som kan forbedres. Det gælder både hest og rytter.

Jeg har gennem tiden tilredet en del unge heste, som jeg har bragt frem i sporten. Min største bedrift ift. uddannelse, var med en pony jeg red til som 5-årig og 3 år senere debuterede vi i A-finalen ved Pony EM 2016. Det selv at kunne forme og følge en udvikling, er for mig mere lærerigt end at købe erfarne heste. Selv i dag ser vi frem til de mange unge heste derhjemme som snart er klar til at blive redet til.

Det har været en kæmpe fordel for mig, at mine forældre og søster altid har stået klar med en hjælpende hånd. Jeg har kunne bytte heste med min søster, hvilket har været essentielt i muligheden for forbedring og udvikling. Vi har kunne hjælpe hinanden med både vores og hestenes svage sider, og ofte fået hinanden på rette spor igen. 

Resultater

DM Children indendørs 2015 - sølv
DM Children 2015 - guld
NM Children 2015 - deltagelse
EM Children 2015 - deltagelse
DM Junior 2016 - sølv