Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>
Fødsesldag
5. januar 2001
Hjemby
Hillerød
Uddannelse
Går på DTU
Arbejde
Trænere
Trænere: Lars Weilsby, Kenneth Ernst og Maria Fersner (dressur)
Fun fact
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Anna Victoria Weilsby

Jeg bor i Hillerød på en gård sammen med mine forældre, lillesøster Emilie og hestene. Siden jeg var lille, har heste været en del af mit liv, fordi mine forældre altid har haft med heste at gøre. Da jeg var 6 år, startede jeg på den lokale rideskole. Kort tid efter fik jeg min første hest. Siden da er min passion for heste gradvist vokset

Jeg rider til dagligt 3-4 heste. De sidste par år har jeg været så heldig at være en del af den danske landsholdstrup. Igennem det har jeg fået fantastisk undervisning af landstræner Bo K. Møller.

I hverdagen arbejder jeg på at uddanne mine heste. Nogle af dem har mere erfaring end andre, men de er alle under udvikling. For mig er udviklingen af mine heste med til at gøre sporten sjov. Der er altid noget som kan forbedres. Det gælder både hest og rytter.

Jeg har gennem tiden tilredet en del unge heste, som jeg har bragt frem i sporten. Min største bedrift ift. uddannelse, var med en pony jeg red til som 5-årig og 3 år senere debuterede vi i A-finalen ved Pony EM 2016. Det selv at kunne forme og følge en udvikling, er for mig mere lærerigt end at købe erfarne heste. Selv i dag ser vi frem til de mange unge heste derhjemme, som snart er klar til at blive redet til.

Det har været en kæmpe fordel for mig, at mine familie altid har stået klar med en hjælpende hånd. 

Jeg har reduceret antallet af heste i det sidste år tid pga. min uddannelse til ingeniør på DTU, men jeg tænker at jeg skal have flere heste igen, når jeg er færdig med uddannelse.

Resultater

EM for Junior i 2019

Bronze i Junior DM 2019

Arbejdet i år i Tyskland hos Christian Hess 2020

Bronze YR DM 2021