Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>
Fødsesldag
11. december 1988
Hjemby
Skævinge
Uddannelse
Uddannet jurist i 2017
Arbejde
Arbejder med mit stutteri samt har eget ejendomsselskab med udlejning af lejligheder.
Trænere
Linnea, Ulrich Gaarslev, Hans H
Fun fact
Jeg er halv græker, og mit græske efternavn er Papadolambakis. Jeg har mange gange overvejet at skifte mit efternavn på facebook, kun for at forvirre folk med ”Hvem pokker er det, jeg pludselig er blevet venner med”?
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Charlotte Kondrup

11. december 1988 blev jeg født i Amsterdam, hvor jeg boede de første tre år af mit liv. Herefter flyttede min mor tilbage til Danmark, og da jeg blev lidt ældre, viste hun mig sin store samling af rosetter, og fortalte hvordan hun selv havde vundet dem til store stævner. Det ville jeg også vinde, så i en alder af 9 år startede jeg til ridning på Farum-Værløse Rideskole. 

Da jeg var 13 år gammel, kørte min mor og jeg en tur i bilen – og pludselig sagde hun, at nu mente hun at jeg var klar til at få min egen hest! Herefter gik jagten ind på den rigtige hest, og da min mor var af den gamle skole med den holdning, at man selv skal kunne uddanne en hest, fandt vi en rigtig sød 4 års. Der gik ikke længe, før en hest blev til to, og to heste blev til tre, og jeg langsomt blev bedre og bedre til at ride – og jeg selv startede min egen samling af rosetter. 

Siden Firkløverets Springakademiets startede, forsøgte jeg at overtale dem til at lave en seniortrup. Jeg tror vi har mange rigtig gode seniorryttere, som mangler de rette værktøjer – og flere har mulighed for at blive rigtig gode, hvis de bare fik disse værktøjer. Så glæden var stor, da de endelig åbnede op for muligheden i foråret 2021. På grudn af dette delte jeg en video om det på facebook – det blev startskuddet for Springakademiets Seniortrup. 

Hestene og springsporten er min helt store passion, og denne passion gælder også ved avlen af springheste. Ved siden af at være aktiv konkurrencerytter, er jeg også aktiv avler, med en drøm om at blive en af de bedste i DK til at avle springheste. 

Min drøm som konkurrencerytter er at klare mig godt til DM samt i CSI2* og CSI3* Grand Prix, og måske en dag være heldig at få lov til at være deltage i en Nations Cup for Danmark. 

Resultater

Sølv til Sjællandsmesterskaberne for U21 i 2009.
Bronze til Sjællandsmesterskaberne for senior i 2019 og 2020.
Deltog i mit første individuelle DM i 2021.