Fødsesldag
8. oktober 1999
Hjemby
Billund
Uddannelse
HHX Vejle (Student 2018)
Arbejde
Trænere
Fun fact
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Emilie Katrine Høll Pedersen

Mit navn er Emilie Katrine Høll Pedersen. Jeg er bosiddende på en gård nær Billund, hvor vi har mulighed for at have hestene stående. Lige siden barnsben, har jeg omgås med hestene derhjemme, og de har altid med glæde fyldt en stor del af min hverdag. I 2018 afsluttede jeg min studentereksamen på HHX i Vejle. Siden da har jeg haft muligheden, for at fokusere mere på ridesporten, hvilket ledte til at jeg fik chancen for at ride på fuld tid hos et stutteri. Dette var utrolig givende, og tiden deroppe lærte mig rigtig meget om sporten, uddannelsen af de unge heste og at have ambitioner. Yderligere har det givet mig en god forståelse for uddannelsen af de unge heste, og hvad der ønskes af kvaliteter, for at skabe de bedste grundlag for en succesfuld karriere.

I starten af året traf jeg den beslutning, at tiden var inde til nye udfordringer. Her valgte jeg at flytte hjem igen, for at få skabt de bedste grundlag for videreudviklingen af mine egne 2 heste. Samtidig med at jeg gerne vil begynde på videre studie, når tingene falder til rette.

For tiden har jeg to 6 års heste, som jeg arbejder med og gør mit bedste for, at de skal kunne udvikle sig mest muligt. Disse to har jeg haft siden de var henholdsvis 3 og 4 års, og dermed selv stået for uddannelsen af dem. Det aspekt med at kunne følge og være med i deres udvikling, er hvad der driver mig som rytter. Det er for mig utroligt lærerigt at se hvordan hver enkelte hest arbejder og lærer.

Min målsætning er at blive ved med at uddanne de unge heste, og samtidig ønsker jeg også at kunne ride med på et højere niveau. Her har jeg ambitioner om at ride med til større stævner i ind- og udlandet. Et af højdepunkterne for mig har helt klart været at ride med til UVM på en hest, som jeg selv har uddannet. Det gav mig mod på at drømme størrer og arbejde endnu hårdere for de ting jeg ønsker.

De elementer og grundlag Firkløveret Springakademi bygger på, har jeg stor respekt for. Som rytter i akademiet ser jeg meget frem til at blive en del af fællesskabet. Her ser jeg muligheder for at udvikle mine ridefærdigheder, og samtidig opnå en større omgangskreds, indenfor passionerede hestemenneske

Resultater