Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>
Fødsesldag
17. maj 2002
Hjemby
Hillerød
Uddannelse
Frederiksborg Gymnasium
Arbejde
Trænere
Træner: Lars Weilsby, Kenneth Ernst og Maria Fersner (dressur)
Fun fact
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Emilie Louise Weilsby

Jeg bor i Hillerød på en gård sammen med mine forældre, storesøster Anna og hestene. Siden jeg var lille har heste været en del af mit liv, fordi mine forældre altid har haft med heste at gøre.

Jeg startede på den lokale rideskole, da jeg var 6 år gammel. Inden der var gået et år, fik jeg min egen hest. Min passion for heste er kun vokset siden dette. Det har gjort, at jeg har opnået mange gode resultater som både pony -og childrenrytter.

Jeg rider til dagligt 3-4 heste. De sidste par år har jeg været så heldig at være en del af den danske landsholdstrup. Jeg har derfor fået undervisning af Bo K. Møller.

Udover min rutinerede hest har jeg nogle ungheste. Dem bruger jeg hverdagen på at uddanne. For mig er arbejdet med unghestene lige så givende og fyldestgørende som med de erfarne heste. Jeg kan selv forme og følge en udvikling på en helt anden måde, hvilket giver mig en hel speciel følelse. I 2017 og 2018 havde jeg Crazy og Mojito med til Falsterbo Horse Shows. Her præsterede begge heste fejlfrie runder i unghesteklasserne. Det giver mig en helt særlig glæde at kunne sige, at jeg har været en del af den udvikling som var med til at skabe de gode resultater. 

Resultater

Deltagelse ved DM, NM og EM som childrenrytter
Deltagelse ved Nations Cup Østrig 2018