Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>
Fødsesldag
9. marts 2002
Hjemby
Isenvad, Ikast
Uddannelse
Går på HHX Ikast
Arbejde
Trænere
Træner: Thomas Sandgaard, Allan Bilgra og Karina Christiansen (dressur)
Fun fact
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Emilie Mosegaard Christiansen

Mit navn er Emilie Mosegaard Christiansen. Jeg bor i Isenvad tæt på Ikast. Her bor jeg sammen med min familie på en gård, hvor vi har vores lille stald, som vi kalder MC Horses. Til dagligt går jeg i skole på TeamDanmark linien på Handelsgymnasiet i Ikast.

Min livret er kød og ketchup. Hvis man møder mig, er jeg højst sandsynlig i gang med at spise (helst noget der indeholder ketchup). Hvis ikke jeg spiser, er jeg ved at vælte over noget som burde være umuligt at falde over. Jeg er meget klodset.

Jeg fik min første pony som 2 årig. Det var en shetlandspony hingst. Jeg har redet undervisning, siden jeg var 4 år. Jeg fik min første store hest som 12 årig. Selvom jeg har redet hest i nogle år efterhånden, så kan jeg ikke helt løsrive mig fra at ride lidt pony ved siden af. Både min egen og andres.

Jeg springtræner ved Thomas Sandgaard. Jeg har været en del af Team Sandgaard siden 2012. Derudover springtræner jeg på Ikast Rideklub ved Allan Bilgrav og rider dressur hver uge ved Karina Christiansen.

Resultater

NM hold Children 2015 - guld
NM Children 2015 - bronze
EM Children 2015 - deltagelse
3 bronze medaljer til DM Children
NM Junior 2017 - deltagelse
DM indendørs 2018 - bronze