Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>
Fødsesldag
24. februar 1998
Hjemby
Jægerspris/Frederikssund
Uddannelse
Student 2017 - Frederikssund Handelsskole
Arbejde
Ufaglært skolelærer i 10 klasse samt medhjælper i en fritidsklub for elever fra 4.-7. klasse
Trænere
Kenneth Ernst, Lars Uggerby og Pether Markne
Fun fact
Jeg kan godt lide at male og sælger faktisk mine malerier i min fritid.
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Emilie Niebuhr

Jeg bor på Stutteri Made som jeg ejer sammen med min mor. Vi avler både spring- og dressurheste og får 3-4 føl om året. Jeg står primært for at ride og uddanne vores heste og det er også derfor at alle mine rideheste, er heste vi selv har avlet. 

Som person er jeg meget disciplineret, det er vigtigt for mig at jeg har styr og orden på min hverdag og i min stald. Jeg har alle hestene i min stald, sat i systemer via Riders Logbook hvor jeg kan have styr på hvad og hvordan de skal trænes, hvornår. Derudover er jeg meget hjælpsom, og jeg kan godt lide at have gode mennesker omkring mig. Mit store mål i ridesporten er at ride S i både spring og dressur, derfor gør jeg meget ud af at alle mine heste skal være godt skolet i dressur og omvendt at mine dressurheste også er vant til at lave cavaletti arbejde og bomøvelser. Det er vigtigt for mig at mine heste har et godt liv, jeg går meget op i at de laver varieret arbejde i ridning og at de kommer på fold med andre heste og går ude hele dagen. Jeg er en del af spring akademiet fordi at jeg synes at det er rigtig rart at have nogle at spare med, og især til stævner. Vi er mange forskellige unge som, alle har forskellige heste, og nogle gange er det så fedt at kunne spørge hinanden til hjælp hvis man har et problem, man ikke selv ved hvordan man skal løse. Jeg er også rigtig glad for den undervisning vi får i akademiet, jeg har virkelig lært meget i de år jeg har været med! 

Jeg drømmer om at få et fantastisk sted hvor jeg kan leve af at ride og træne heste både, for vores stutteri og for andre.  

Resultater

Flere placeringer ved internationale stævner