Fødsesldag
30. juli 1997
Hjemby
Birkerød
Uddannelse
Arbejde
Trænere
Træner: Sigurd Nielsen
Fun fact
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Emilie Schäfer

Mit navn er Emilie Schäfer og jeg bor i Birkerød sammen med mine forældre. Til hverdag studerer jeg til handelsøkonom og udøver min passion for heste og springsporten. Mine heste er opstaldet på et dejligt ridecenter i Gammel Holte, hvor jeg har haft min gang de sidste 15 år og hvor min træner, Sigurd Nielsen – som jeg efterhånden har samarbejdet med i mange år.

Jeg har den overbevisning, at gennem flid, hårdt arbejde og et stort kendskab og venskab til den enkelte hest gennemgår man en udvikling som på sigt skaber resultater. Jeg ligger mange kræfter i den daglige træning med mine heste og arbejder hver dag på at opnå større forståelse og udvikle mig som rytter. Jeg går meget op i samværet med mine heste og bruger meget tid med dem udover selve træningen.

Udover min passion for heste har jeg generelt en stor kærlighed til dyr. Derhjemme har vi får, som jeg nyder at passe og være sammen med 😀 I en travl hverdag, hvor der skal nås mange ting, giver det mig en stor ro, at være sammen med dyr, den ubetingede kærlighed de har til en, er for mig helt uundværligt.

Resultater