Pressemeddelelse: Firkløverets Springakademi stopper i sin nuværende form - Læs mere her >>
Fødsesldag
1. juli 2006
Hjemby
Hjørring
Uddannelse
Lundergårdsskolen i Hjørring
Arbejde
Trænere
Træner: Rasmus Rise (spring) - Christian Petersen (dressur)
Fun fact
Instagram
Facebook
Hjemmeside

Emmelie Aabech

Jeg hedder Emmelie Aabech, jeg er 13 år gammel og bor i Hjørring, med min mor, papfar og lillebror. Jeg går i 7.klasse på Lundergårdskolen i Hjørring.

I fremtiden vil jeg rigtig gerne kunne leve af at ride og uddanne heste. Jeg startede min ridekarriere i en tidlig alder, da jeg fik min første pony i dåbsgave af min mormor og morfar. Og lige siden har heste været min store interesse og jeg bruger det meste af min tid i stalden og på at træne mine springheste.

Det er meget vigtigt for mig, at mine heste er sunde, glade og i god form så de kan præsterer og yde deres bedste til stævner. Derfor laver jeg en meget varieret træning med dem i dagligdagene. Jeg går meget op i min sport. Jeg prøver altid at tænke over, hvordan jeg kan forbedre mig. 

Dog går det ikke kun op i ridning. Jeg kan også godt lide at bruge tid sammen med mine veninder, både dem fra skolen, men bestemt også dem jeg kender fra sporten. Jeg har haft en fantastisk tid som 3’er ponyrytter, hvor jeg har opnået alt det jeg har drømt om. Jeg red NM i Sverige 2017 på min pony Streep Wil Racen og blev Danmarksmester i 2018 og 2019 på Claughaun Thady. 

Lige nu rider jeg mit sidste år som Childrenrytter og er så heldig at jeg er blevet en del af det Danske Landshold. Jeg har set rigtig meget frem til dette år, men desværre har Corona sat stævnesæsonen på pause, så nu bruger jeg tiden på at holde mine heste glad og i form, så de er klar når stævnerne åbner op igen. 

Jeg får springundervisning af Rasmus Rise i Hjallerup Rideklub, Han er også banebygger og er altid med mig ude til stævner både rundt i danmark og udlandet. Jeg har redet undervisning ved Rasmus i snart 4 år, og jeg kunne ikke være kommet så lang uden hans hjælp. Jeg får dressurundervisning af Christian Petersen og udover det hjælper min mor mig.

Resultater

Vundet DM i 2018 og 2019
Vundet baltic cup grand Prix finale 2017
Nr 3 i Krafft Amateurs tour finale 2020
Sejr i 120 og 125 til internationalt stævne på Vilhemsborg 2020